Wyobrażam sobie jakie złapały Cię emocje i żal tego maluszka. Ja też zamarłam wczoraj - przez moje osiedle maszerowala dumna mama w wisiadle z dzieckiem przodem do świata. I ciągle mam ten widok przed oczami![]()
Wyobrażam sobie jakie złapały Cię emocje i żal tego maluszka. Ja też zamarłam wczoraj - przez moje osiedle maszerowala dumna mama w wisiadle z dzieckiem przodem do świata. I ciągle mam ten widok przed oczami![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
No ja też dzisiaj spotkałam mamusię z maluchem w wisiadełku. Wózek pchała przed sobą. Czyli wynika z tego, że młode w wózku sie darło. W wisiadle się nie darło, więc wychodzi na to, że opcja wisiadła uratowała tej mamie tyłek przed wiezieniem wyjącego malucha w wózku. Szkoda tylko, że wkładając taką kupę kasy w to wisiadło bo było to wisiadło wiadomo jakiej firmy na B nie nabyła w podobnej cenie manducy, bondka czy czegokolwiek innego będącego ergonomikiem. No chyba, że to wisiadło dostała... Ale wtedy też szkoda, że go używa
Czyli reasumując.
zapominajka Rozumiem, że poczułaś żal i pewnego rodzaju niemoc, ale niestety dla większości chusty są nadal ...ekhm... jakimś widocznym objawem odchyłu od normy i nie przetłumaczysz.
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017