No, to tak jakbyś nosiła dobre półtora mojego
Chociaż wolałabym, żeby jednak nie był taki malutki. Chłopak w końcu...![]()
Ja noszę 20 miesięcy to moje 14,5 kilowe szczęście.
Tylko tył wchodzi w grę, więc MT, bo z plecakami na kurtkach wymiękam.
Noszę częściej niż używam wózka...do przychodni tylko MT, żeby się nie tarzał po podłodze i nie lizał łap, bo przez półtorej godziny czekania się znudzi.
No to tak krążę w kółko po poczekalni...2 godziny daję radę spokojnie, lepiej jak idę równym szybkim krokiem inaczej nogi pobolewają bardziej niż kręgosłup.
Marzenia się spełniająwww.ogrodymuzyki.pl
Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015
Starszą 13 miesięcy, młodszą na razie 15 i pragnę więcej9kg waży, więc jeszcze mogę chustowo poszaleć jak pozwoli
![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Widzę, że nie jestem "samotna" w noszeniu 3 +
Młoda miała bunt chustowo - wakacyjny w okolicy 2 lat... ale przeszło![]()
Chętnie noszę ją w kółkowej bądź plecaku, ale jak choruje, to mówi: "mama, na brzuszku, jak dzidzię"I kocha szmaty, uwielbia je ciągać po domu, rozkładać.... Prosi tez o wiązanie jej Kuby na plecach (miś, Kuba Puchatek
)
Do swoich 3 urodzin ważyła około 12 kg, teraz jesienno - zimowo wagowo poszła dużo do przodu - już 13,3 ważyWiem, że nie dużo, ale za powoli moje plecy odmawiają współpracy
![]()
Ja już nie noszę. Nosiłam ostatnio sporadycznie, a teraz to zarzuciłam - przez ciążę. Parę dni temu spróbowałam i młodsze podjęło bunt zakończony no-spą. Więcej nie będę aż do porodu....
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Moje 3,5 letnie chłopię dziś rano zażądało nosidła, bo mu się nie chciało na nóżkach do przedszkola![]()