Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Co za cholerny pech :(...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie Co za cholerny pech :(...

Dziś jadąc samochodem na lekcje indywidualne do chorej uczennicy usłyszałam zapowiedź wiadomości w naszym miejscowym radiu Plus (w moim samochodzie nie chce odbierać Trójka ).

Jedna z nich miała dotyczyć mam z małymi dziećmi. No i słucham tych zapowiedzi już dojeżdżając na miejsce, z lekka spóźniona, bo wiadomości o 17-tej, a ja na tę właśnie na lekcje ... I jedna z nich brzmi: "małe dzieci warto nosić w chustach"- !!!- i w tym momencie już jestem przed domem dziewczyny, spóźniona i muszę wysiadać !

Nie wiem- kto? jak? czy to była informacja ogólnopolska czy tylko nasza, miejscowa- i kto się wypowiadał?...

Nic nie wiem, bo musiałam wysiąść !!! A może ktoś tu coś wie?!- jeżeli tak - proszę, napiszcie co to było, bo ciekawość mnie pożera ...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

może na ich stronie coś znajdziesz?
    2 + 7 (2005-2018)

Chusteryczka Awatar Mita

Domyślnie

zadzwoń do radia

-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
    -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar efcia1981
    Miejscowość
    opolskie

Domyślnie

dokładnie, zadzwoń lub maila skrobnij w naszym opolskim plusie też czasem o chustach i AP można usłyszeć
    Patryk 2011, Paulinka 2012

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Dziewczynki, bardzo dziękuję !- to już teraz wiem, że to nie był ogólnopolski news.

To teraz intryguje mnie to jeszcze bardziej ...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Uprawnienia umieszczania postów