Kusi mnie niebiesko-oliwkowy Girasol, ale opinie o tych chustach są hmm..zróżnicowane. No to jak - kupić![]()
Kusi mnie niebiesko-oliwkowy Girasol, ale opinie o tych chustach są hmm..zróżnicowane. No to jak - kupić![]()
Julka 2001, Zosia 2007
ile mam noszących tyle opinii, myślę że na to pytanie nikt jednoznacznie nie odpowie, ja próbowałam nosić i nie kupiłam.
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
ja dodam tylko, że ta chusta jest jednostronna zdaje się. na stronie drugiej nie ma pasków. ale tylko o tym słyszalam, nie widziałam. podpytaj dokładnie
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
kolorki sa przepiekne, ale mi sie jakos kiepsko dociagala. ale znam osoby, ktorym girasol podpasowal. tak jak pisze hanti - ile osob, tyle opinii![]()
Aniakom, dopóki nie kupisz i nie zamotasz, to się nie przekonasz![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Tego się obawiałam :x Mężowi wytłumaczyłam, że MUSZĘ mieć drugą chustę (jak pierwsza się pierze), ale nie wiem czy zniesie dwie - bo wybrać jednej NIE DAM RADY!!!![]()
Julka 2001, Zosia 2007