a ja podziwiam wytrwałość i zawziętość niektórych forumek żeby w KAŻDYM wątku o nati pisać jeszcze raz i udowadniać jaka to beznadziejna firma
ja mam z Nati pozytywne doświadczenia i raczej nie jestem jedyna![]()
a ja podziwiam wytrwałość i zawziętość niektórych forumek żeby w KAŻDYM wątku o nati pisać jeszcze raz i udowadniać jaka to beznadziejna firma
ja mam z Nati pozytywne doświadczenia i raczej nie jestem jedyna![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
gorzej niż było...
nie przejżyście zeby znaleźć co się chce to trzeba sie naklikać ze chej-w tym czasie może sie odechciec chusty
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
kilka rzeczy pozytywnie (np. wybór po składzie a nie po wzorach; informacja o dokładnym składzie), ale i negatywnych - brak przejrzystości m. in. przez to co pisała amst z wyborem długości, dziwi brak podkategorii w bawełnach (może tymczasowo). No i nadal brakuje mi dokładniejszego opisu chust - jest już skład, ale wciąż brak info o grubości, mięsistości - że różnią się między sobą, lniane pasiaki to co innego niż żakardy, to możnaby coś na ten temat kwestii napisać.
Ale widać, że coś się dzieje![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
A tak z podpowiedzi - może by dawać paragon do zakupów?![]()
sprawdź moze jest tylko na andlojęzycznej wersji strony![]()
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Przydal by sie porzadek maly w sklepie. Wg mnie np w okazjach tak jak w glownej ofercie: przegrodki na kategorie zawartosci - welna, konopie, len, bawelna itd. Zaczyna sie robic nieczytelnie. Ale to moze tylko moje subiektywne spostrzezenie?
I zakładka nowości by się przydała.
Poza tym, jak się wejdzie w okazje cenowe to widać wszystkie chusty po prawej stronie po wejściu w podkategorię, a nie w okazjach już tak nie ma, jak się wchodzi np na chusty z wełną to się pojawiają tylko kategorie i dopiero po wejściu w odpowiednią widać chusty, a powinno być tak, że jak kliknę na wełnę, to mam widoczne wszystkie chusty.
w zasadzie nielegalne, paragon fiskalny sprzedawca musi wydać, chyba ze się nie boi skarbówki
powyżej 40 tys zł sprzedaży rocznie musi być kasa fiskalna
a według mnie przesadzacie dziewczyny, jsk ktoś poszuka to i znajdzie co go interesuje, dla mnie ok
Większość niezadowolenia na forum wynikała do tej pory z błędów sklepu, który sprzedawał więcej niż było na stanie. Było o tym wiele wątków. Przy wielu nowościach było np. tak, że ok. 30 osób "kupiło" chustę, której nie było, zapłaciło, a potem dowiadywało się, że niestety nie ma tej chusty. Niestety, większość sklepów internetowych tak działa, że pozwala na dodanie o koszyka tego samego produktu wielu osobom. Jak to nam romantycznie tłumaczył jeden informatyk z takiej firmy produkującej te sklepy internetowe, "niemożliwe, żeby kilka osób kupowało ten sam produkt jednocześnie". Problem polegał u nas na tym, że faktycznie przy niektórych limitach tak się działo, że kilkadziesiąt osób kupowało chusty w tej samej chwili. Nowy sklep nie jest idealny, ale jako jeden z nielicznych ma funkcję aktualizowania stanu magazynowego w momencie potwierdzenia zamówienia. To ważna uwaga dla osób (także z tego wątku), które regularnie kupują u nas chusty, że po dodaniu do koszyka może się okazać, że system na końcu przy potwierdzaniu zamówienia poinformuje, że chusty już nie ma, czyli postąpi prawidłowo - uniemożliwi zakup sprzedanej w międzyczasie chusty. Jeśli mogę coś doradzić, to warto zatem mieć swojego logina z pełnymi danymi do wysyłki itd., żeby nie tracić potem czasu na wypisywanie danych. Część z Was wczoraj wpisała tylko swojego maila bez innych danych. Angielskojęzyczne osoby, które się wczoraj zalogowały, wpisywały wszystkie dane. Za chwilę będzie jakiś limit i te dziewczyny z zagranicy kupią przez to szybciej niż Wy i będzie pełno pretensji na forach, że to nasza wina i naszej polityki.
Co do kategorii "nowości", to jej nigdy u nas nie było, teraz też nie ma. Może będzie później, ale póki co musimy się przyzwyczaić do nowego sklepu jako całości, bo zmienia on w ogóle styl pracy dziewczynom.