o jessuuuu....![]()
ale o gustach się nie dyskutuje
jul: już wiem co to było na co czekałaś w takiej tajemnicy![]()
o jessuuuu....![]()
ale o gustach się nie dyskutuje
jul: już wiem co to było na co czekałaś w takiej tajemnicy![]()
no to cirmna strona ładniejsza ale wzorek i tak taki ... surrealistyczny![]()
Niebieska strona super, taka jeansowa![]()
ciemna strona mi się też bardziej podoba, tylko mam mieszane uczucia co do czarnych kwiatów
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
One nie sa w sumie takie zleRozlozony wzor troche przynudnawy, ale w akcji jest wlasnie taki surrealistyczny
co lubie. No i ta niebieskawa strona duzo lepsza od bialej. A co najlepsze NO COTTON - nosi jak zloto
Dziecia zupelnie nie czuje!
Az sie przeszlam, az sprawdzilam metke i...doooh pewnie ze LOW-COTTON! Sorry
30%bawelny 70% wiskozy bambusowej
ptryk i nie ma![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
wisialy chyba cale 15 min - maly rekord![]()
Zastanawialam sie czy nie wziac 3,6, ale podkusilo mnie przeliczyc z Euro na Dolary (ostatnio jak polowalam to nie mialam czasu na przeliczenia) i wyszlo mi prawie 170$
Co daje 535 zl!!!
Odpuscilam sobie.
Ostatnio edytowane przez anse ; 26-10-2011 o 14:27
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
podstawowy błądnie liczymy, w ogóle cen sie nie oglada
zarcik![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Moze i by przeszlo u mnie gdybym miala jeszcze jedna Kruszynke do noszenia w podobnym do Twojej wieku, ale z moimi starszakami kupowanie kolejnej chusty zakrawa na fanaberie matki.
Wiec musze sie dobrze zastanowic kazdorazowo (choc czasem ulegne szalenstwu i kupuje bez - a przynajmniej probuje, ale u Natibaby raczej nic mi nie grozi, bo i tak wszystko mi znika sprzed nosa :-D)
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Dziewczyny - pomóżcie proszę podjąć decyzjęCzy lilie warte są zakupu?
Dzisiaj czekając na kaszmir, którego niestety, mimo klikania non-stop, nie udało mi się upolować, pojawiły się lilie low-cotton i kupiłam![]()
Brać czy jednak nie?![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012