Tyle się pisze o zrozumieniu dwóch stron: Ty miałaś dobry kontakt, Ty jesteś zadowolona więc inne osoby to typowo polskie pieniaczki. Też coś Ci nieładnie wyszło... Tym bardziej, że jak sama piszesz, nie doczytałaś, o co chodzi.

Tyle się pisze o zrozumieniu dwóch stron: Ty miałaś dobry kontakt, Ty jesteś zadowolona więc inne osoby to typowo polskie pieniaczki. Też coś Ci nieładnie wyszło... Tym bardziej, że jak sama piszesz, nie doczytałaś, o co chodzi.

Przeczytałam cały wątek i "afery Natkowe" śledzę już jakiś czas. I nie użyłam słowa " pieniaczki", bo uważam, że ma wydźwięk obraźliwy, a ja nie mam ochoty nikogo obrażać.
Rozumiem rozżalenie wielu z Was, szczególnie jak się na coś bardzo czeka. Ale reakcje wydają mi się przesadzone - tyle.
Wychodzi na to, że strach się bać napisać o swoich odczuciach.

jakby ktos chciał fotki pooglądac
http://www.thebabywearer.com/forum/s...ibaby-JONQUILS

hehe, mamy kapusia na TBW

G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE

bardzo mi sie podoba

ładny kot. w pełnej okazałości ładniejszy..
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*

Ostatnio edytowane przez Jasnie Pani :) ; 01-10-2011 o 11:18

fotki w realu, ale bez akcji
oraz że twórczynią wzoru jest jedna z forumek TBW

I żal, że ZNOWU chusta otoczona jest atmosferą skandalu.
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.