Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 234567891011121314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 200 z 338

Wątek: Kot w worku ;) (lilie)

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

bulwersuje mnie i złości co innego-robienie list itd itp. Czy nie można po prostu zrobić chusty,zapowiedzieć że już jest,wystawić do sklepu i tyle? Tak jak było kiedyś z perłami,japanami itd po co te listy itd. Mnie to zniechęca i jakoś daje odczuć że są różni i późniejsi. Wg mnie fair by było wystawia chusty w sklepie i tyle. Braknie to braknie-będzie limit albo dotkanie. Tak normalnie,po ludzku,po prostu. Nie podoba mi sie wchodzenie firmy w zakupowy szal. Ja wiem ważna jest reklama itd ale bez przesady. To z tymi listami wydaje mi sie nieludzkie takie. Polować rzucac sie zapisywać. . Zamiast normalnie wejść do sklepu i kupić
    Ostatnio edytowane przez agaja ; 30-09-2011 o 15:57

Chustofanka

Domyślnie

A mi tam na razie wszystko odpowiada. Też dostałam maila z propozycją żonkili, z prośbą (!) o nie ujawnianie fotografii.... uznałam, że to ukłon w naszą stronę, jakoś nie przyszło mi do głowy wietrzenie jakiegokolwiek podstępu. Wybrałam flamingi i się cieszę, bo nawet nie tyle o wzór mi chodziło, ile o kolor - bardzo mi odpowiada! Chusta jest mięciutka i super trzyma bąbla.

Ja mam flamingi dzięki tej liście właśnie, też się naczekałyśmy, bo chyba z miesiąc ponad się tkały, ale warto było. Gdyby się pojawiły w normalnej sprzedaży, ja akurat nie miałabym szans kupić, bo pracuję wtedy, jak Nati wrzuca nowości.
    Chciałabym jeszcze jakąś wełenkę tak kupić, bo mocno mi to życie by ułatwiło, ale to tak BTW.

Wiecie co... mi tu polskim umiłowaniem do konfliktów i szukania winnego pachnie... nie piję do nikogo personalnie, bo za krótko tu jestem, żeby jakiekolwiek powiązania dostrzec. Posta cytowanego przez Demonę wogóle nie widzę, więc pewnie dużo tematów jest mi obca.

Ale naprawdę nie wiem, o co cała ta afera...

Owszem, zdarzyło mi się, że urwała mi się korespondencja z Nati w sprawie chusty kółkowej i finalnie kupiłam poprostu w sklepie, bo na temat żakardów z FB nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi. I trochę się zawiodłam, jak dostałam chustę kupioną też w sklepie i rzeczywistość się okazała z lekka inna, bo tkana była na żółtym wątku, czego na zdjęciach nie widać. Ale wtedy nie wiedziałam nawet, że takie sprawy można reklamować. Ale jakoś nienawiści we mnei te sytuacje nie wzbudzają.
    Reszta mojej współpracy z Nati na zadowalającym poziomie. Tyle w tym temacie.

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Tyle się pisze o zrozumieniu dwóch stron: Ty miałaś dobry kontakt, Ty jesteś zadowolona więc inne osoby to typowo polskie pieniaczki. Też coś Ci nieładnie wyszło... Tym bardziej, że jak sama piszesz, nie doczytałaś, o co chodzi.

Chustofanka

Domyślnie

Przeczytałam cały wątek i "afery Natkowe" śledzę już jakiś czas. I nie użyłam słowa " pieniaczki", bo uważam, że ma wydźwięk obraźliwy, a ja nie mam ochoty nikogo obrażać.
    Rozumiem rozżalenie wielu z Was, szczególnie jak się na coś bardzo czeka. Ale reakcje wydają mi się przesadzone - tyle.

Wychodzi na to, że strach się bać napisać o swoich odczuciach.

demona
    Guest

Domyślnie

jakby ktos chciał fotki pooglądac
    http://www.thebabywearer.com/forum/s...ibaby-JONQUILS

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    Edit: już nic, nie kupowałam nigdy u Nati, więc nie będę się wypowiadać.
    Ostatnio edytowane przez margaretka ; 30-09-2011 o 23:03

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Aaaaa tak pokrótce co jest w linku, bo nie mam konta na TBW?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubusita Zobacz posta
    Aaaaa tak pokrótce co jest w linku, bo nie mam konta na TBW?
    ktos przekleil zdjecia z tego watku na TBW. BTW tak mozna? chyba tylko link mozna do zdjec dawac, a nie cale zdjecia przeklejac?

Chustomanka
    Miejscowość
    Glajwic

Domyślnie

fotki w realu, ale bez akcji
    oraz że twórczynią wzoru jest jedna z forumek TBW

Chusteryczka Awatar aurora

Domyślnie

I żal, że ZNOWU chusta otoczona jest atmosferą skandalu.
    Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
    ktos przekleil zdjecia z tego watku na TBW. BTW tak mozna? chyba tylko link mozna do zdjec dawac, a nie cale zdjecia przeklejac?
    te drugie to są zdjęcia tej dziewczyny podobno, a te w 1 poście to mi wygląda na foty Nati,
    Ostatnio edytowane przez demona ; 01-10-2011 o 10:03

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jak milo sie czyta
    i zdjecia fajne
    szkoda ze juz w chustach nie nosze - bardzo mi sie ten wzor i jego znaczenie podoba

DB PBC

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

te drugie to są zdjęcia tej dziewczyny podobno, a te w 1 poście to mi wygląda na foty Nati,
    dzis nie wchodziłam, ale wczoraj jak ogladałam, to one z logiem natibaby chyba byly???

edit: Właśnie sprawdziłam, te zdjecia, które wczoraj miały logo, dzis sa juz niedostepne.

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

a to już nie rozumiem forumki, która wrzuciła tam zdjęcie Jest afera u nas, ok, ale po co to wywlekać dalej? tym bardziej skoro była prośba o nieupublicznianie zdjęć

rozumiem rrkwiatki, która chciała chociaż chustę sprzedać, ale jeśli dobrze widzę, wątek na TBW jest czysto informacyjny, bez celu sprzedażowego? Nie podoba mi się to
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    a to już nie rozumiem forumki, która wrzuciła tam zdjęcie Jest afera u nas, ok, ale po co to wywlekać dalej? tym bardziej skoro była prośba o nieupublicznianie zdjęć

rozumiem rrkwiatki, która chciała chociaż chustę sprzedać, ale jeśli dobrze widzę, wątek na TBW jest czysto informacyjny, bez celu sprzedażowego? Nie podoba mi się to

A ja nie rozumiem również rrkwiatki bo miała prawo zwrotu chusty więc nie musiała jej wystawiać na sprzedaż. Dodatkowa kwestia, że trochę przejaskrawiła sprawę pisząc o zakazie publikacji zdjęć.
    Ja już dawno nie kupuję chust i nie ekscytują mnie tego typu sprawy ale odnoszę wrażenie, że od jakiegoś czasu jest "nagonka" na Nati.
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aurora Zobacz posta
    I żal, że ZNOWU chusta otoczona jest atmosferą skandalu.
    to najlepsza z możliwych reklam
    nieważne co mówią, ważne, że mówią

Chusteryczka Awatar t_a_s
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Kot wyszedł z worka:

Anita, mama Wiktusi(10.02.2007) i Anielki (03.01.2010)

Moje nowe hobby fotografia

Uprawnienia umieszczania postów