Pokaż wyniki od 1 do 20 z 338

Wątek: Kot w worku ;) (lilie)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Celebrianna
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

Hmm... ja też dostałam propozycję z wyborem żonkili lub flamingów (wybrałam flamingi), ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby ujawniać zdjęcia - prośba, to prośba - uszanowałam to. Zastanawiałam się tylko z koleżanką, kto pierwszy puści parę
    Na pewno nie chodziło Natalii o to, aby zakazać całkowicie prezentacji tej chusty. Jeśli ktoś miałby ochotę sprzedać (z zyskiem oczywiście, bo chyba tylko dlatego została kupiona ), to w zupełności miałby do tego prawo.
    Więc tu nie chodzi raczej o to, że chusta się nie spodobała właścicielce, tylko o to, że chciała zarobić, a nie wiedziała, jak to załatwić. Moim zdaniem wystarczyło spytać Natalię (na forum, lub telefonicznie), tak byłoby zgrabniej.

Natalia informowała w wątku o tym, że będą do wyboru flamingi różowe low- i no-cotton, jak również jakąś niespodziankę dla wybierających grafitowe (żeby nie były pokrzywdzone). Jak dla mnie, to i tak duży ukłon w naszą stronę, ale jak widzę, nie wszystkim to w smak. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.

P.S. Chusta jest całkiem ładna, ale bardziej pasowałoby, żeby żonkile były żółte
    po prostu Agata

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Celebrianna Zobacz posta
    Moim zdaniem wystarczyło spytać Natalię (na forum, lub telefonicznie), tak byłoby zgrabniej.
    Nieprawda. Miałam to samo z szara mea. Miała wyjść za kilka tyg. Milczałam kilka miesięcy, pisałam z zapytaniem KIEDY? Jeszcze chwila, jeszcze momencik. Po pól roku nie wytrzymałam.

Uprawnienia umieszczania postów