Hmm... ja też dostałam propozycję z wyborem żonkili lub flamingów (wybrałam flamingi), ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby ujawniać zdjęcia - prośba, to prośba - uszanowałam to. Zastanawiałam się tylko z koleżanką, kto pierwszy puści parę
Na pewno nie chodziło Natalii o to, aby zakazać całkowicie prezentacji tej chusty. Jeśli ktoś miałby ochotę sprzedać (z zyskiem oczywiście, bo chyba tylko dlatego została kupiona), to w zupełności miałby do tego prawo.
Więc tu nie chodzi raczej o to, że chusta się nie spodobała właścicielce, tylko o to, że chciała zarobić, a nie wiedziała, jak to załatwić. Moim zdaniem wystarczyło spytać Natalię (na forum, lub telefonicznie), tak byłoby zgrabniej.
Natalia informowała w wątku o tym, że będą do wyboru flamingi różowe low- i no-cotton, jak również jakąś niespodziankę dla wybierających grafitowe (żeby nie były pokrzywdzone). Jak dla mnie, to i tak duży ukłon w naszą stronę, ale jak widzę, nie wszystkim to w smak. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.
P.S. Chusta jest całkiem ładna, ale bardziej pasowałoby, żeby żonkile były żółte![]()

), to w zupełności miałby do tego prawo. 

Odpowiedz z cytatem