A jakbym ją chciała to jak mam kupić, bez fotek?! A cena też jest tajemnicą? A skład? Długość? No robi się ciekawie...
A jakbym ją chciała to jak mam kupić, bez fotek?! A cena też jest tajemnicą? A skład? Długość? No robi się ciekawie...
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Proponuje zaryzykować popsucie doskonałych stosunków pan - klient z Nati i opublikowanie zdjęcia. Kto odważny?
ee modrooczka - najpierw chcialas kupic w ciemno a teraz podjudzasz do publikacji zdjec
kup jak jestes ciekawa![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
A czy kupuje się chustę razem z zakazem publikowania zdjęć? Bo wiesz, można sprzedać sąsiadce, po 5 minutach sąsiadka tobie i będzie git![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
no to mają się co ukrywać z tą szmatą, bo jak dla mnie cudowna to ona nie jest![]()
Poznań w chuście zaprasza!!!
Metęna szmaty przywołać moze tylko grubsza aferka
A wałeczek gdzie???
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Bym sobie kliknęła "Like it" pod wąteczkiem
Aż go sobie sfotografowałam, ku pamięci - szkoda, żeby się dobry kawałek komedii miał zmarnować![]()