Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 82

Wątek: Polubiłam spacery

Chustoholiczka Awatar guzik
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alifi Zobacz posta

Guziku drogi, bierz Niebieskooką Damę i przyjeżdżajcie do nas. Pogody piękne wieszczą do końca tygodnia Taki na przykład piątek. Wolny macie? Bo my i las, a jakże
    Dziękujemy serdecznie za zaproszenie na razie nie mamy planów na piątek, więc chętnie skontaktujemy się na pw
    ale super ten zwierz i zdjęcie udane.
    Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś 2.09.2019, Helenka 7.05.2021

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Przeczytałam i jakbym czytała o jakieś baśniowej krainie......muszę do lasuuuuuuuuu
    MAMA-Wiktorii 18.02.2007 Katarzyny 29.03.2011 Kornelii 19.05.2021

Chustomanka Awatar zewelinal
    Miejscowość
    Lubuskie

Domyślnie

super sie czyta te twoje posty , gratulacje dla lekkiego piora

Chustofanka

Domyślnie

też zatęskniłam za lasem

jak już dziewczyny powiedziały świetnie piszesz

Chustomanka Awatar ALiA

Domyślnie

Jej... Opis jak z książki. Fajnie Ci ta,ja mam hutę "za płotem", jakieś lasy,ale samej nie można mi się w nie zapuszczać...

Domyślnie

może chociaż do zoo się wybiorę, ten kaukaz wzbudza głód zwierzyny
    robię sobie odwyk

mamru
    Guest

Domyślnie

jak cudownie się czytało, rozmarzyłam się
    jak dobrze że do lasu mam dwa kroki, po drzemce dzieci na pewno się wybierzemy, ot choćby na jeżyny (jeśli tylko będę mieć siłę, gorączka która nie opuszcza mnie od dwóch dni wykończyła mnie zupełnie)

Chustomanka Awatar misia83_83
    Miejscowość
    Wroclaw/Galway

Domyślnie

Pieknie...zazdroszcze. U nas lasow niet....ale ocean jest!...To nie to samo jednakowoz.

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misia83_83 Zobacz posta
    Pieknie...zazdroszcze. U nas lasow niet....ale ocean jest!...To nie to samo jednakowoz.
    Zamienię las na ocean. Może być z dopłatą z mojej strony Ja wybitnie dowodna jestem.

Chustonoszka Awatar Matusiomama
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

suuper

a co się z psiakiem stało? wygląda na takiego co dom ma, tak?
    pies sam w lesie to powód do odstrzału przez myśliwych, że tak troszkę ten wątek popsuję (przepraszam)

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Już uspokajam. Pies jak najbardziej miejscowy. Posiada przemiłych właścicieli, działkę sporą oraz komfortową budę. A że las go ciągnie, to na ucieczki chadza. Spotkałam panią z dwoma goldenami na spacerze. Zgadnijcie kto im towarzyszył? Tym razem polizał Kalinę w stopę wystającą z chusty i poszedł z nowymi znajomymi

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

aż mi się zachciało psa powąchać
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Hej, dziewczyny, tak sobie myślę... a może opowiedziałybyście o Waszych chustowych/nosidłowych spacerach tych wyjątkowych, szczególnie zapamiętanych, przełomowych, osobliwych. A może jest gdzieś już taki wątek, a ja go nie wypatrzyłam , bo "Najgłupszą chustową wpadkę ever" znam i nawet biorę w niej czynny udział

Chustofanka Awatar morla1
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Pięknie piszesz....aż czuć normalnie te zapachy...chyba kupię te rybki co by zapach alpaki poznać, a co!!!!

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Ale cudnie to opisałaś, aż zazdroszczę bo ja ostatnio wszędzie tylko pędzę z moimi dzieciakami...ehhh

Chustofanka Awatar cinkowa
    Miejscowość
    okolice Grodziska Maz.

Domyślnie

piękny opis... aż sama zapragnęłam spaceru w podobnych okolicznościach przyrody

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Hej, dziewczyny, tak sobie myślę... a może opowiedziałybyście o Waszych chustowych/nosidłowych spacerach tych wyjątkowych, szczególnie zapamiętanych, przełomowych, osobliwych.
    Pomysł dobry. Już raz nosiłam się z myślą o takim wątku.

Kiedyś w letnie, upalne popołudnie taki spacer magiczny miałam... Ale wtedy nie starczyło czasu, by siąść i napisać od razu, a teraz mam tego czasu jeszcze mniej i nastrój tamtego popołudnia uleciał.

Kocham jesień, spacery pełne uniesień wchodzą w grę... ale praca odebrała mi mnóstwo wolności i w tej chwili nielegalnie uciekłam tu na cały wieczór i kawałek nocy, zamiast zająć się uczciwą poprawą wypracowań o Edypie .

I tak teraz skaczę z działu na dział ściemniając sama przed sobą, że to już ostatni post ...

Zatem może jednak jakiś opis spaceru- zdarzenia popełnię jednak kiedyś ...

"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie." G.R.R. Martin

Chustonoszka Awatar Matusiomama
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

Już uspokajam. Pies jak najbardziej miejscowy. Posiada przemiłych właścicieli, działkę sporą oraz komfortową budę. A że las go ciągnie, to na ucieczki chadza. Spotkałam panią z dwoma goldenami na spacerze. Zgadnijcie kto im towarzyszył? Tym razem polizał Kalinę w stopę wystającą z chusty i poszedł z nowymi znajomymi
    dzięki

zazdroszczę tego lasu, tego karmienia w lesie....istna sielanka i integracja z naturą....

Chustomanka Awatar Elanna
    Miejscowość
    Kraków :-)

Domyślnie

Właśnie wróciłam z lasu i trafiłam na Twój wątek - cudnie się czyta

Tym bardziej, że ja też nie byłam nigdy fanem "łażenia bez sensu" - z kimś, żeby Bardzo Ważne Rozmowy wynieść w plener to owszem, ale z młodym w wózku kursowałam z zegarkiem w ręce przepisowe dwie godziny i już.
    Na szczęście niewózkowy się okazał Niestety, leśne bogi nie bardzo nas chyba chciały, bo komary w tym roku nie gryzły tylko wynosiły na drzewo i pożerały w całości Wczoraj weszliśmy do lasu pierwszy raz od wiosny... Oczywiście się zgubiliśmy, więc 3 godziny niewyjęte - a dziś wróciliśmy po więcej.

Mały tak fajnie pachnie leśnym słońcem

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

alifi - zazdroszczę! Ja też chcę do lasu! Strasznie wrażliwa jestem na takie sielskie klimaty . Pięknie je zresztą opisałaś...

Uprawnienia umieszczania postów