Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: wysyp w stolicy :)

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie wysyp w stolicy :)

Przyjechali my wczoraj 27.09 ze wsi do stolicy! ino chustów i chusteczek my obaczyli mnogość !

jedziem do jednostki - przy Parku Saskim - czarne Tuli i mały dzieć machający nóżkami

wracamy my z JW - przy Parku Saskim - mama z wózkiem a obok tata z dzieciem w nosidle jakimś ( nie widziala ja w jakim bom w aucie siedziała )

W Parku Znicza zamotana mama & Decylia - pozdrawiam Was dziewczyny

A jak już wracaliśmy to przy moście Poniatowskiego, ( przy dawnej mojej ukochanej Baszcie hehe ) mama z dzieciątkiem w kołysce, chyba bordowej.

Wysyp jakiś albo ja już w tym swoim lesie siedzę i nie widzę że po Warszawie tyle zamotanych chodzi
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja to się już chyba przyzwyczaiłam, bo tylko w klasie mojej córki jest 5 rodzin chustujących, z czego jednego dzieciaczka nigdy nie widziałam odwiązanego

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A to TY LADIDADI!!!! Pozdrawiam, to ja ta zamotana mamuśka w Zniczu!!!!!

Limoniu-razem pisałysmy posty....
    Ostatnio edytowane przez agataamb ; 28-09-2011 o 10:17
    Raduś 21.02.2009 i Piotruś 09.06.2011

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja wiem - ta zamotana mama z Decylią to agataamb była!

No i nie mów, że i Ty do naszego Znicza dotarłaś... z szoku wyjść nie mogę jaki popularny się zrobił

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Saska Kępa to prawdziwe zagłębie chustowe, nie wiedziałaś?

Też kiedyś trafiłam (nie całkiem przypadkiem...) na taką zamotaną bandę...
    A park Skaryszewski to ich rewir
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustofanka Awatar decylia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Grasujemy i omotamy chustą każdą niewinną duszyczkę jaka się nam napatocy

Ladi! Ty plotkaro! Od razu musiałaś donieść na forum,żeś mnie w zniczu spotkała A nie pomyślałaś, że może mnie jakaś obyczajówka ścigać za wywalanie cyców na ulicy?

Chustofanka Awatar ladidadi
    Miejscowość
    warszawską Pragę zamieniła na Jabłonnę :)

Domyślnie

kwak ! To nie Ty, to nie Ty ! Ciebie tam wcale nie było Decylia a ja byłam "inkoguto"

Bo widzicie kobiety, to jest tak - jak się przeprowdziłam z Pragi na wieś to zamotany byłam tylko ja i sąsiadka. Teraz po wsi z 5 zamotanych przezemnie chodzi A że na wychowawczym dupsko rzadko ruszam do Centrum tej Waszej głośnej, brudnej Stolicy ( żarcik taki, kosiam Warszawę ) to i nie wiedziałam że takie zamotane stada można zauwazyć I żem się wzięła i żem zdziwiła

Limonka ja swój ukochany Grochów ( jakby nie patrzeć wychowałam się tu ! ) bardzo często odwiedzam ale raczej sama. A jak już pojedziemy razem to męża z dzieciami i tuli do Znicza wysyłam a ja swoje sprawy załatwiam.

Agataamb no Ja, tylko ja naprawdę bardzo rzadko teraz wchodze na forum, mniej wiecej od roku jestem na odwyku forumowym aczkolwiek czasem łamię abstynencję a później jestem w ciągu 2-3 tygodniowym buhehe
    Możecie się z Nas śmiać i poniżać Nas na każdym kroku. Ale my mamy dla was coś nowego,mamy bomby domowej roboty ... bo robimy w wielo

Marta, Matka Polka Karmiąca

KLUB MAM W JABŁONNIE

Uprawnienia umieszczania postów