Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Podobno![]()
...az sobie zaspiewałysmy z kruszynka
![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
proszę mnie nie denerwowaćto był tylko cieeeeń jaskółek...i mam nadzieję, że beżowych
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
ufff! Beżowy cień jaskółek beżowych kompletnie mnie nie rusza
Będę spać spokojnie bez wyrzutów, że marny ze mnie myśliwy.
Moze znowu czyszczenie magazynow przed wypuszczeniem czegos fajnego...![]()
A ja od rańca na FB 2 razy patrzyłam czy nie rzucą czegoś i w sklepie ze 3 raZy byłam.... i jak zwykle przegapiłam![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
to ja sie bezczelnie pochwale:
nie sluchajcie bzdur, ze sa beznadziejne. sa mega-super-za....te!
no, gdyby mialy wady produkcyjne, to moze bym sie nie cieszyla, a juz na pewno bym nie kupila.
a skoro nie mają-nie ma lepszej welny![]()
Szare są przecudne
beżowe - nie dla mnie![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Szare pewno sa fajneAle te zolte mialam w reku i ktos tu je trafnie okreslil - zasikane przescieradlo i tyle - nawet fruwajace jaskolki temu kolorowi nie pomagaja....
Na twoich zdjeciach i tak wygladaja korzystnie![]()
Miałam i szare i bezowe i wg mojej subiektywnej oceny - bezowe o niebo ładniejsze. A bezowe silkowe to już wariacja. To pisałam ja, fanka obszczochanych silków![]()
Gustow i sikow (sorry smakow) sie nie dyskutuje, prawda![]()
e tam, dyskutowac jak najbardziej trzeba, inaczej nudy
ja tylko protestuje wobec okreslenia tej chusty mianem beznadziejnej (z takich czy innych powodow), bo to jedna z najlepszych chust jakie nie tylko Nati wyprodukowala, ale i w ogole rynek chustowy![]()
No beznadziejna to nie jest, bo sprzedaje sie w okamgnieniu, jak sie nie podoba
Mam Pancy z welna i musze przyznac ze i kolor (ten sam chyba co jaskolki) i nosnosc welny jest mega przegieciem - zajebista. Fantastyczna sprawa, bo okazuje sie, ze Polak, naprawde potrafi!![]()
Pozwolę sobie sprostować...Jaskółek nie dane mi było widzieć (w wydaniu Nati, rzecz jasna), ale pamięć podpowiada mi, że "zasikanym prześcieradłem" czule nazwano moją (już nie moją od dziś
), jedyną w Pl (?) meę vanilla:
A jaskółki - cudo!
Miałam przeczucie, że dzisiaj coś wrzucą, ale -cholercia!- nie można dziesieciu srok za ogon złapać: robiłam w tym czasie interes życia na handlu wanilią...![]()
zasikane przescieradlo to okreslenie pewnej edycji NSI.
jak widac, "przylgło " i do natkowych beżykow...![]()