czy on się Wam nie wbija w brzuch?
ja nie byłam w stanie tego znieść...
mąż też od razu zastrajkował...
ale... pomyśleliśmy, że pewnie coś źle robimy...
jednak parę dni później to samo powiedziały dwie Koleżanki...
o co cho?![]()
czy on się Wam nie wbija w brzuch?
ja nie byłam w stanie tego znieść...
mąż też od razu zastrajkował...
ale... pomyśleliśmy, że pewnie coś źle robimy...
jednak parę dni później to samo powiedziały dwie Koleżanki...
o co cho?![]()
Może macie za chude brzuchytrzeba mieć warstewkę tłuszczyku i nic sie nie wbija
![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
nie mamy
też obstawialiśmy, że to może być ta sprawa, ale Koleżanki mają chude![]()
nie no tak na serio to nigdy nie miałam problemu, ale nosiłam w MT Lidke jak była lżejsza znacznie
Teraz moje ukochane 15 kg to tylko nosidło, względnie na parę minut chusta, więc nie wiem jak pod wpływem takiego ciężaru by było.
A może ten mietek ma za mało wypełniony pas?
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
a czy według Ciebie cały pas powinien być wypełniony? czy to ma wpływ na wbijalność węzła?
Nie mam pojęcia, ja używałam MT LL, on ma pas wypełniony tylko ok. 10 cm od końca panela i nie wbijał mi się. A może powinniście niżej wiązać? Albo wyżej?
węzeł płaski?
materiał lniany czy sztruksowy? Miałam tylko sztruksowe, grubsze i wszystko było ok
w placku prostym węzeł z chusty się nie wpija?
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
płaski.
lniany.
w plecaku się nie wbija.
Może to jest po prostu tak, że jednemu pasuje to, a drugiemu co innego. Ja uwielbiam MT. Nic mnie nie uwiera. Ale fakt, że węzeł w MT zawsze będzie mniejszy (a więc może niektórych bardziej uwierać) aniżeli węzeł chusty. A nie ścisnęliście się za mocno?
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
ja tak: po pierwsze długo wypełniony pas tak by wypełnienie było prawie wokół mniepo drugie węzeł wiążę na boku a nie na środku brzucha
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!