to się dobrze składa, bo mieszkam na samym końcu kamiennej, więc w sumie rzut beretemZamieszczone przez ekspreskawowy
![]()
a rowerkiem to się najeździłam w tamtych okolicach (z róznymi przygodami) w liceum
podnosze
raz ze z pewnych dziwnych powodow zniknelam z poprzednich wypowiedzi, zamiast mnie jest gosc
dwa - po 3 lipca bede juz w skarzysku (pierwotny plan - ok miesiaca)
tyle ze bez neta
jakbyscie chcialy i mialy mozliwosc sie spotkac to mozemy sie nr tel wymienic
pozdr
asia
...
Efekty uboczne nowego forum... ja się logowałam przez cały wieczór bezskutecznie, dzisiaj rano dopiero się udało.
Co do chęci i czasu na spotkanie to tego u mnie dostatekkiedy tylko ci Asiu pasuje ja mogę się w Skarżysku zjawić, albowiem na urlop jedziemy dopiero pod koniec sierpnia. Cały lipiec więc jestem w zasięgu a tel podeślę ci przez pw
Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008)Franciszek (11.II.2014)
odpisalam
a watek musze gdzies do sledzonych wrzucic bo tak to nie zauwazylam Twojej odpowiedzi
pozdr![]()
...
Dziewczyny,
jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego ze nie ma opcji zobacz swoje posty, a dokladniej troche trzeba sie naklikac zeby do niej dotrzec
przeslijcie mi prosze swoje nr. tel na priva, jak bede w sku, to sie po prostu skontaktuję
aktualnie termin mój wyjazdu jest negocjowany - albo na poczatku lipca, albo sierpień
wyslalam![]()
...