Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Skarżysko - Kamienna

Mieszany widok

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie Re: Skarżysko - Kamienna

Cytat Zamieszczone przez ekspreskawowy
    A mieszkam w Marcinkowie (to już powiat starachowicki, około 10 km od Skarżyska) - kierunek Majków i dalej - polecam okolicę na wycieczki rowerowe bo to boczne drogi, sosnowe lasy, stadnina koni fiordzkich w starym młynie. Jak jeszcze bezdzietna byłam to zdarzało mi się rowerkiem do rodziców do Skarżyska pomykać.
    to się dobrze składa, bo mieszkam na samym końcu kamiennej, więc w sumie rzut beretem
    a rowerkiem to się najeździłam w tamtych okolicach (z róznymi przygodami ) w liceum

Chustonoszka
    Miejscowość
    portugalia

Domyślnie

podnosze
    raz ze z pewnych dziwnych powodow zniknelam z poprzednich wypowiedzi, zamiast mnie jest gosc
    dwa - po 3 lipca bede juz w skarzysku (pierwotny plan - ok miesiaca)
    tyle ze bez neta
    jakbyscie chcialy i mialy mozliwosc sie spotkac to mozemy sie nr tel wymienic
    pozdr
    asia
    ...

Chustofanka Awatar ekspreskawowy
    Miejscowość
    świętokrzyska wieś

Domyślnie

Efekty uboczne nowego forum... ja się logowałam przez cały wieczór bezskutecznie, dzisiaj rano dopiero się udało .
    Co do chęci i czasu na spotkanie to tego u mnie dostatek kiedy tylko ci Asiu pasuje ja mogę się w Skarżysku zjawić, albowiem na urlop jedziemy dopiero pod koniec sierpnia. Cały lipiec więc jestem w zasięgu a tel podeślę ci przez pw
    Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008) Franciszek (11.II.2014)

Chustonoszka
    Miejscowość
    portugalia

Domyślnie

odpisalam
    a watek musze gdzies do sledzonych wrzucic bo tak to nie zauwazylam Twojej odpowiedzi
    pozdr
    ...

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Dziewczyny,
    jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego ze nie ma opcji zobacz swoje posty, a dokladniej troche trzeba sie naklikac zeby do niej dotrzec
    przeslijcie mi prosze swoje nr. tel na priva, jak bede w sku, to sie po prostu skontaktuję
    aktualnie termin mój wyjazdu jest negocjowany - albo na poczatku lipca, albo sierpień

Chustonoszka
    Miejscowość
    portugalia

Domyślnie

wyslalam
    ...

Uprawnienia umieszczania postów