Probowałyscie? Marysia zasypia od razu, ja mam satysfakcje i dobra kondycje i figure. Pozdrawiam, Ewa
Probowałyscie? Marysia zasypia od razu, ja mam satysfakcje i dobra kondycje i figure. Pozdrawiam, Ewa
Ewa, mama Martusi (2000), Krzysia (2002), Wojtusia (2006) oraz Marysi (2008)
Ja osobiście jeszcze ie poróbowałam,ale na TBW jest kilka wątków o sporcie, głównie joggingu w chuscie.
to niezly pomysl jest, dziecko stanowi dodatkowe obciazenie i sie wiecej kalorii pali
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Dla mnie step z dzieckiem w chuście to sport ekstremalny.......od razu miałabym wrażenie że mu coś uszkodzę....podskakując na stepie. Nie mówiąc o kręgosłupieEwa, pewnie ćwiczysz głównie krok podstawowy?
Ja tam codziennie mam parę razy step z dzieckiem na drugie piętro jak je tacham po schodach![]()
Moje stwory dwa: Marelek 07.2007 i Pepelek 06.2009
hmmm zależy z jakim dzieckiem... z maluszkiem nigdy bo bałabym się o mikrourazy mózgu, ze starszym-świetna zabawa
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Ja się gdzieś tak nudziłam czekając, że coś podobnego do stepu ćwiczyłam. Łażenie w kółko mi się znudziło a młody się wkurzał jak stałam.
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko