Nie wiem czy nowość czy "dotkane"? Takie były bawełniane i wełaniane a jedwabne tez były?
Jak nie to są:
https://www.facebook.com/pages/Love-...l/353035636022
![]()
Nie wiem czy nowość czy "dotkane"? Takie były bawełniane i wełaniane a jedwabne tez były?
Jak nie to są:
https://www.facebook.com/pages/Love-...l/353035636022
![]()
matko, chce!!!!!!!!!!!
Edit: zobaczyłam cene i grubośc i juz nie chce;P
Ostatnio edytowane przez demona ; 23-09-2011 o 16:54
ładne!!!
ile ważą?
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Strona bawelniana to chyba ten sam kolor co ostatnie Nino H/E.
A cena rzeczywiscie powala...
Jesli chodzi o cienkosc to cos mi sie kojarzy, ze tyle samo pawie rozowe maja.
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Czy to źle, że mi się podobają?
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
wełniane mogliby dotkać![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ta tendencja didka do odchudzania chust jest nieciekawamoże to tylko chusta kolekcjonerska, nie do noszenia dzieci? (naczytali się polskich artykułów w necie o pasjonatkach chust i tkają pod nie
)
2 + 7 (2005-2018)
o yesi bardzo dobrze sie spisuja, sa zdecydowanie na mojej chustowej top liscie
ladne te jedwabne, ale po co mi drugie skoro welne mam? i do tego wojtek zdecydowanie przebija swojego starszego brata wagowo, to co ja bym z tym jedwabiu nosila, miski chlopakow??? ale jakby ladne zielone byly, to(zdecydowanie mi jakies ladnej zieleni w stosiku brakuje, motaniowej nie wiazaniowej, bo taka to mam...)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
cena paskudna faktycznie...ale kolory dosc ciekawe, z Carenero mi sie toto kojarzy.
(i oczywiscie bedac jedwabiem, jest w drodze)