Jak możesz... niby skąd je wziąć?Zamieszczone przez joawoj
![]()
Bo ja chętnie przytulę!
![]()
![]()
![]()
Szukam i szukam,chyba nie bedzie mnie tym razem stac na INDIO,jest poza granicami limituJeszcze sie zastanawiam nad Babylonia,tylko tu znow nie wiem-papryka czy passion fruit?Moze wogole sie mna nie przejmujcie bo ja sama nie wiem czego chce.Chcialabym miec wsio!
wiecie co,jednak zaczajam sie na indio uzywane![]()
Girasolki sa fajne na poczatek zdaje mi sie,hoppediza tez sobie bardzo chwaleZamieszczone przez Renka
Zamieszczone przez elbazetka
sluszna decyzja
ja rowniez wole len od konopi
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Storch to właśnie dobra chusta!Zamieszczone przez Renka
![]()
zimą wolę len, latem konopie
a przyczajenie się na używkę to świetny plan![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
w tej cenie co BB będziesz miec leosia. Basia dobrze Ci radzi. naprawde swietna i uniwersalna chusta!! IMO duuużo fajniejsza od babylonii, z którą rozstałam się po 2 tygodniachZamieszczone przez elbazetka
porównywalna z bawełnianym indio..chyba nawet lepsza
po lnie co na siebie nie wsadziłam było jakieś takie kiepskie- właśnie poza leosiem, który mnie totalnie zaskoczył ( a nosze 13 kg..z przodu
![]()
no i z używka nie będzie problemów ( w sensie z dostaniem)
bedzie (juz jest tylko musi do mnie dotrzec) INDIO,na razie bawelniana pistacja,ktora chyba przerobie na jakas glebsza zielen![]()
INDIO pistacjowe dotarlo do mnie,jest cudne,miekkie i piekne i nie mam zamiaru go farbowac nawet.Aleee...kolejny dylemat.Wiadomo jak to jest,ma sie troszke,chce sie wiecej.Oprocz tego,ze pozbylam sie juz prawie Hoppka,wpadla mi kasa,na NOWA chuste didka.I teraz to juz calkiem nie moge sie zdecydowac.Ciekwa jestem zakardow,ale jakos kolorystycznie nie moge sie zdecydowac.Wydawalo mi sie,ze podobaja mi sie fale sequoia,ale na niektorych zdjeciach w akcji(a jest ich niewiele) wygladaja jakos smutno.Indio z lnem i zafarbowac?A jak farbowanie nie wyjdzie????Spac mi te chusty nie daja![]()
Tak od siebie Ci napiszę, że fale miałam, ale szybciutko się ich pozbyłam, nie umiałam tego nosic.
Polecam indio z lnem. Latwo farbuje sie w pralce farbami dylona Machine Dye. Naprawde nic trudnego! A w UK wybor farbek dylona masz duzy!
Widzę,że Linda odnowiła temat.Oto jak skończyła się historia ma.Hoppek pojechał do mamy jeszcze w dwupaku,do mnie przybyła ZARA,która jednak mnie nie zachwyciła tak samo jak wszystkich,więc wymieniłam ją na Jima.Strzał w dziesiątkę,uwielbiam tą chustę.Przybył też do mnie Leo Turkus,który już jutro mnie opuszcza na nową przygodę z innym chuścioszkiem,zamiast Leosia będzie Maruyama.No i czekam czekam na me Indio z lnem(jeśli święty Mikołaj wysłuchał mych próśb).![]()
Kupuje w naszych sklepach internetowych w UK.Kazdy bez problemu wymieni lub zrefunduje chuste do dwoch tygodni(ale nie wolno jej wyprac-wtedy nie przyjma takiego zwrotu-w ten sposob stracilam troche kasy na Leosiu,bo go wypralam-bylam przekonana,ze z nami zostanie,a tu inna chusta mi sie zamarzyla).No i trzeba pamietac,ze samemu nalezy pokryc koszt przesylki(zwrotu),ale to nie sa jakies straszne pieniadze,a wszystko dzieje sie szybciutko dzieki First Class Delivery(ZARE wyslalam w piatek,a w poniedzialek przybyl do mnie Jim).