jak coś będziesz puszczać w swiat, to daj znaćno i gratulacje
że mała taka super szybka i samodzielna
jak coś będziesz puszczać w swiat, to daj znaćno i gratulacje
że mała taka super szybka i samodzielna
Po pierwsze to gratuluję!!!
Pieluchy puścisz w świat, to na chustę uzbierasz.
gratulacje
![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
i w nocy tez bez pieluchy???> Tak tylko pytam, bo moja juz trzy miechy bez pieluch, ale na noc nakładam...I nie wiem jak wyjsc z tej sytuacji..hmm...hmmm...
byle nie papierowy
ja tak zrobiłam, kilka razy się zsikał,potem się nauczył, potem był regres.. a teraz jest ok (zdarza mu się posikać, jak jest totalnie zmęczony )
kiedyś nawet założyłam wątek o nocnym odpieluchowaniu-zdania były dość mocno podzielone,czy to jest właściwa metoda.
jak majka sie budzi na karmienie to ja tez wysadzam na nocnik i juz jakies 2 msc spi bez a w dzien bez od 5,5 msc
na lozko klade kilka recznikow i jest ok
czasem jej sie zdazy wpadka ale rzadko (pewnie dzis jak sie pochwalilam to bedzie)
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
W nocy bez też, w żłobku na spaniu też bez. Tylko ona już w poprzednie lato z nami spała bez pieluchy jak był skwar i nie sikała w trakcie spania. Teraz sika jak się rano obudzi, za to ile...
Pieluch nie puszczam w świat, co chciałam już puściłam. Teraz majstruje rodzeństwo i zaglądam za noworodkowymi (ja się chyba nigdy z pieluchomani nie wyleczę....).
Edit
Dodam, że jak się boisz to wrzucaj wełniany zalanolinowany kocyk, na to z 2-3 tetry, zaciągnij prześcieradłem i próbujNie będzie się pocić a powinno wystarczyć.