Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: babykicks czy tots bots?

Domyślnie babykicks czy tots bots?

ma ktoś wkładki obu firm? Ja mam tots bots i zastanawiam się, czy babykicks chłoną tak samo czy lepiej/gorzej i których sobie dokupić. Doradzicie coś?
    robię sobie odwyk

Chustomanka Awatar mikulo
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Nie wiem, jak wyglądają tots-bots, ale baby kiks konopne są baaardzo chłonne, ale nie wiem o jakie dokładnie Ci chodzi
    Mikulek (01.2010.) Idusia*(9 tc 09.2012.) Szymonek (05.2014.)
    Moje wypociny: http://www.pieluszkiwielo.blogspot.com/
    ...
    Dajcie mi modlące się matki, a uratuję świat. św. Augustyn

Chustomanka Awatar Magda&Franio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja na noc używam formowanki totsbots flexi i do środka dorzucam konopna babykiks o taką http://www.pieluszkarnia.pl/product-...-doubler-.html . Takie połączenie jest dla mojego dzidzia nie do przesikania. Babykiks nie stwardniał mi w praniu, i jest o wiele chłonniejszy iż bambusowa wkładka totsbots którą miałam w formowance.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda&Franio Zobacz posta
    ja na noc używam formowanki totsbots flexi i do środka dorzucam konopna babykiks o taką http://www.pieluszkarnia.pl/product-...-doubler-.html . Takie połączenie jest dla mojego dzidzia nie do przesikania. Babykiks nie stwardniał mi w praniu, i jest o wiele chłonniejszy iż bambusowa wkładka totsbots którą miałam w formowance.
    o, no wlasnie o to mi chodzilo z tots bots bylam zadowolona a skoro jest cos jeszcze lepszego to koniecznie musze malej sprawic
    robię sobie odwyk

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cieszę się, że pomogłam

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mam wkładki konopne (z bawełną) Babykicks, takie wyprofilowane, chyba 6 warstw - bardzo fajne, dosyć cienkie, a dobrze chłoną 0 daję je jako samodzielny wkład do kieszonki na krócej, albo z czymś jeszcze na dłużej. Z tym że są stosunkowo twarde, po praniu "łamię" je na kancie stołu i jest trochę lepiej. Mam też wkłady Tots Bots z froty bambusowej, takie jakie były dołączane do Easy Fit (wąskie prostokątne) i inne, lekko profilowane (te grubsze) - stosuję jako dodatkową warstwę na noc, albo z czymś jeszcze (cieńszym) do kieszonek. Są zdecydowanie miększe niż Babykicks. Lubię jedne i drugie.
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Z tą twardością to odnosiłam się do deskowatotwardych- bamBusowych wkładów w IB, przy nich jak dla mnie babykicks są miękie Zgadzam się, że obie firmy mają fajne te wkładki

Uprawnienia umieszczania postów