chodziło mi o to jak się zamotać, żeby nie jeździć ogonami po ziemi w trakcie motaniazdjęcie spróbuje tak jak mówisz, dzięki!
![]()
chodziło mi o to jak się zamotać, żeby nie jeździć ogonami po ziemi w trakcie motaniazdjęcie spróbuje tak jak mówisz, dzięki!
![]()
na ulicy to raczej nie da się nie ciągać ogonów podczas wiązania, no chyba że masz pomocnika lub wózek to wtedy może się uda hehe
elastyka odpuść sobie, pocwiczysz z tkaną i będize coraz sprawniej szło, a potem dokupisz kółkową tak na szybko do domu jest nieoceniona.
Pooglądaj filmy bo są pomocne. Za mocno pewnie nigdy nie zamotasz![]()
Wiążąc kangurka z Leo 4,1m muszę obwiązać się jeszcze raz zazwyczaj co by się nie zabić.
powodzenia
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
niby da się zrobić warkocze na końcach, ale...
krótsza chusta ma wiele zalet![]()
1. Musisz dociagnac na tyle, zeby, kiedy sie pochylisz mala nie odklejela sie od ciebie. W trakcie wiazania, kiedy juz dociagniesz chuste, ale zanim ja skrzyzujesz miedzy nozkami zrob "motyla", mocno naciagniete poly chusty podnies do gory i jeszcze pociagnij, tak jak zdjeciu u gory tutaj: http://www.polityka.pl/spoleczenstwo...-chustami.read Jesli mozesz tak zrobic niepodtrzymujac dziecka to znaczy, ze chusta jest dobrze naciagnieta.
2.Do dolu uszka jest ok, trzeba uwazac, zeby nie dociagnac za mocno gornej krawedzi, bo jesli jest za ciasno to dziecko ma odruch odrzucania glowy w dol.
3. Kolanka powinny byc mniej wiecej na wysokosci pepka a nozki i pupa tworzyc literke M. Tu tez trzeba uwazac przy dociaganiu dolnej krawedzi. Jesli jest za mocno dociagnieta to pupka nie wpadnie jak trzeba.
Podsumowujac: cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc
Powodzenia!
A. 02.2010, T. 06.2012