Kiedy didek wypuści coś z wełenką? Zapowiada się coś fajnego grubszego w ładnych kolorachczy lepiej nabyć nati?
Ech, ja mam w ogóle zgryz, bo jakąś wełenkę bym chciała, ale "moja" już poszła![]()
Bardzo Wam dziękuję
Jaskółki w szarościach, jeszcze lepiej w granatach. W ogóle wielka szkoda że paski są zapowiadane na FB a jaskółki tak po cichu przyszły i poszłyNatalia nigdzie nie napisała, że NIE będzie już żadnych jaskółek, więc wciąż liczę, że będą... Siłą powstrzymałam się przed kupieniem brezo, choć już miałam w koszyku. Dziś prowansję też, ale to bez sensu. Kupię i zaraz będę sprzedawać, żeby dalej tęsknić za cholernymi jaskółkami
![]()
Do mnie brezo przywiózł kurier i rzeczywiście trochę baboli jest ale nie widać ich za bardzo. Cudowna w dotyku chusta, ale kolory trochę mnie rozczarowały, bo dość rozbielone są a ja uwielbiam mocne fiolety, intensywne - tak jest na zdjęciach brezo. No ale widocznie dodatek wełny zrobił swojeNiepokoi mnie tylko to, że po praniu (ręczne, 30 stopni) na chuście jest pełno jaśniejszych plam
nie wiem co to jest i mam nadzieję że jak chusta wyschnie to ich nie będzie. Myślałam że to suche miejsca zostały jakimś cudem po praniu, ale jak polałam wodą to tak jakby się ona nie wchłaniała w tych miejscach. Ktoś wie dlaczego?
W życiu nie miałam wełny, ale to co piszesz mnie pocieszyło. Ja też uwielbiam nasycone kolory i jakby brezo miało być "rozbielone" to bym była rozczarowana. Dziś nic, zobaczymy jutro![]()
ciekawe, co piszecie o rozbielonych kolorach, mam zeszłoroczna savanę i kolory znacznie bardziej nasycone, intensywne, niż w mojej starej bawełnianej savannie (sprzed zmiany barwników). No i obiektywnie intensywne te kolory. Może to ze względu na większą zawartość wełny?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
-ech to potnij na utulacze wełniane
ja mam wełne didka zeszłoroczną i chyba zostane przy didku -dla nati straciłam już smpatie
a oprucz nati ibebelulu tomamt jakieś jeszcze polskie chusto firmy?
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci