Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: kryzys wielo...

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    ja nie używam wkładów do flipa, tylko formowanki. Nie ma znaczenia jaka formowanka, flipy (mam dwa) przeciekają. Oczywiście nie zaraz po pierwszym siku ale dzisiaj np po 1.5 godzinie. Jedynie wełniak trzyma na milion % nawet jak w środku kapie z pieluchy.
    Kurde, a ja jakoś się bronię przed wełniakami, ale jesteś kolejną osobą, która je zachwala, że już nie wiem...
    Co do formowanek we flipie, to może byc tak przez brak podwójnych gumek i lepsze efekty dają otulacze, które je mają. Ja takie właśnie stosuję na noc i żadnego przecieku A jeśli flip nie okrywa dokładnie formowanki, to z czasem, kiedy robi się mokra, a dotyka gdzieś ubranka, powstaje efekt drenu i ubranko wyciąga siuśki z pieluchy
    A wełniak otula dokładnie i szczelnie.

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
    Kurde, a ja jakoś się bronię przed wełniakami, ale jesteś kolejną osobą, która je zachwala, że już nie wiem...
    Co do formowanek we flipie, to może byc tak przez brak podwójnych gumek i lepsze efekty dają otulacze, które je mają. Ja takie właśnie stosuję na noc i żadnego przecieku A jeśli flip nie okrywa dokładnie formowanki, to z czasem, kiedy robi się mokra, a dotyka gdzieś ubranka, powstaje efekt drenu i ubranko wyciąga siuśki z pieluchy
    A wełniak otula dokładnie i szczelnie.
    Libra a jakie masz otulacze??bo chcę sie w jakis jeszcze zaopatrzyć a mam flipa własnie puki co

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Blueberry
    I close parent na wylocie

Uprawnienia umieszczania postów