Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Odpieluchowałam?, ale...

Chusteryczka

Domyślnie Odpieluchowałam?, ale...

Udało się w jeden dzień. Wychodzą 2 trzonowce i jak zwykle trafiła się toksyczna kupa, która odparzyła dupsko. Nie było rady, Młoda biegała z gołą pupą - do nocnika Po dwóch dniach sama podciąga koszulkę, wyciera papierem, na pampersy nie chce nawet patrzeć /mam jeszcze kilka, zakładam na noc/ W dzień nie pozwala i tu problem. O ile w domu, czy klubiku wszystkie siuśki i kupy trafiają do kibelka, tak na spacerze/wyjexdzie sygnalizuje chęć sikania już ... w trakcie czynności. stara się trzymać, ale najczęściej ubranko mokre... Zawsze noszę na zmianę majteczki i resztę, no ale dłuższy spacer w tej sytuacji odpada... Tak się zastanawiam, kiedy będę mogła wyjść na dwór bez torby, a z torebką...

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u nas było tak samo. Pielucha zdjęta najpierw na noc i drzemki, potem w domu. I upodobał sobie niesikanie w domu i w gościach ale na spacerze lał i nie patrzył. Minęło Ale na dworze zawsze co jakis czas po prostu ściągałam majtki i chwilkę czekałam. Jak zrobił to wiedziałam, że mam kolejne dwie godziny spokoju ( chyba że sie opił to mniej). Po jakimś czasie zorientował się że jak sam powie to nie będe go idiotycznie odrywać od zabawy po to tylko aby postał w krzakach z gołym tyłkiem

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

po pierwsze gratuluję!
    po drugie chyba musicie przeczekać aż zaaferowanie otoczeniem, nie będzie odrywało jej uwagi od potrzeb fizjologicznych, bo to chyba o to chodzi

u nas regres, totalny bunt nocnikowy, wróciliśmy do pieluch, buuuuuuuuuu

Chustoguru Awatar gosia2809
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

gratuluję również odpieluchowania i trochę OT
    AMK współczuję bo u nas regres powolutku mija, trwał prawie 2 miesiące

Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

Uprawnienia umieszczania postów