Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zazdrosc o chuste

Mieszany widok

Chustomanka Awatar misia83_83
    Miejscowość
    Wroclaw/Galway

Domyślnie

Spacer spacerem...on po domu kaze sie nosic...Na spacerze zreszta tez. Przestalam narazie wogole wychodzic bo albo na rekach albo histeria. I jeden i drugi! Otwieram mu wiec ogrodek,zeby powietrza mial troche. On nie rozumie,ze najpierw Tymusia troche a potem jego ...chce na rekach non stop. Odmowa to 1.5 h histerii nie do opanowania. Jak go wkladam do chusty,to rece mi zarzuca na szyje,wtula w szyje caly szczesliwy..No i super,tylko,ze maly zaczyna ryczec,a ja uziemiona. Zawsze jeden z nich musi ryczec-taki mam wybor. Na dodatek ciagle dogadywanie mojej mamy,ze takie sa konsekwencje noszenia,ze mam sfrustrowane dzieci...(ale te teksty akurat olewam).

Chustomanka Awatar toffi

Domyślnie

a jakbyś jemu dał misia do noszenia to by nie pomogło? albo samochodzik ulubiony czy cokolwiek... żeby miał coś swojego fajnego blisko siebie tak jak mama

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

dwulatek to jeszcze mały człowiek emocje biorą u niego górę
    a może tak jak radzi toffi niech dwulatek coś niesie, niech będzie ważny i dumny z roli starszego brata

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

na spacerze - może mu spraw coś do spacerowania? mały wózek, jeździk, ciężarówkę do pchania/ciągnięcia, rowerek? mój starszak odkąd chodzi to na spacer coś tacha do pchania/jeżdżenia ze sobą...

w domu - może hamak?

albo zamotaj starszemu misia? może będzie chciał sam ponosić "tak jak mama"?

Mój starszy ku mojemu smutkowi z kolei nie chce się motać, woli u taty na barana - nie dogodzisz...

aaalbo właśnie - tata może mógłby nosić/zabierać na spacery?

Edit - i zdecydowanie zacznij nosić na plecach - wtedy możesz ew.młodszego wziąć na ręce czy nakarmić przynajmniej...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów