U nas zdecydowanie storcz, ewentualnie BBH ale wolę storcza mam 100% gwarancji, że nic go nie będzie uciskać![]()
ja mam tylko Imse Vimse, ale UWIELBIAM JE!!! nigdy mnie żaden przeciek nie spotkał, choć pieluchę nieraz można było wykręcać. tylko ważne by co jakiś czas zalanolinować!
u nas na noc też zdecydowanie storcze ! Wygoda dla maluszka i komfort że nic nie puści![]()
nam wszystkie kieszonki ciekną mino że zmieniane co 3 godz...
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
ja używałam zarówno storcze jak i kissaluvs- oba się sprawdzają doskonale z formowankami- najchętniej easy fit tots bots;
kissaluvs są grubsze i bardziej zbite niż storcze- wg. mnie więcej wytrzymają;
zdarzyło mi się, że storcze mi przeciekły, ale to długo po kuracji lanolinowej- tak, to są ok
ogólnie polecam zestaw: formowanka + wełenka
u nas sprawdzały sie takie zestawy:
formowanka bbh konopna i storczeny wełniane (teraz otulacz bbh wełniany, ale przy nóżkach mojego chudzielca czasem przecieka)
kieszonka minkee od yetty i wkładki: jeden zestaw to 2 wkładki od issy bear, drugi to 2 wkładki od apple check, obie trzymają do samego rana
A ja zapytam inaczej. W czym pierzesz swoje pieluszki? Moze to kwestia proszku, ktory jest za tlusty?
Dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie rady
Wczoraj zakupiłam Storcza nowego "L", wcześniej zakupiłam w UK formowanki Little lamb bawełniane i dziś drzemkę dzienną (3h) młody przetrzymał
Tak w ciągu dnia biegał w kieszonce Yettowej i flipie z wkładami.
Niestety wieczorem miał dosyć mocno odparzone w pachwinie co mu się nigdy raczej nie zdarzało nawet przy jednorazówkach i upałach... Nie wiem dlaczego.
Muszę zaopatrzyć się w formowanki nocne jakieś i jeszcze jedne wełniaki.
Póki co nabyłam TB bamboozle (strechy) i myślę o konopnej lulu nature albo lulu dodo bamboo.
P.s. A TB easy fit to chyba nie jest formowanka tylko aio?
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala