Pokaż wyniki od 1 do 20 z 33

Wątek: Co się stało z moimi kieszonkami?

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Zrobię dziś wieczorem tak jak Magda radzi i zobaczymy co się stanie - oby pomogło.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

no ale one nie wciągają moczu,więc równie dobrze można by nic nie wkładać
    a propos nowych wkładek,ja najcześciej miałam problemy wlaśnie z nowymi wkładkami,ale nie napiszę,że wiem,dlaczego,bo nie wiem,podejrzewam syf chemiczny produkcyjny,który sie wyprać nie chciał.
    a pieluchy ma na pewno dopasowane do nóżek? chociaż raczej przy 10-miesieczniaku nie ma tego problemu,no chyba ze jest mega chudy.
    aaa i wsadź do kieszonki dwie wkładki,jedną normalną,druga cieńszą,wtedy mocz od razu będzie musiał wejść w pieluchę,bo będzie dokładnie przylegać,zobaczymy co się stanie,może odtłuszczanie kolejne nie będzie potrzebne,choć to też naciągana teoria,bo jak dziecko siedzi to i jedna wkładka dobrze przylega i nie ma prawa mocz plynąć bokiem,tylko musi wsiąkac. ja bym dziś sprawdziła z dwiema wkladkami to przyleganie do pupy,potem zamiast wkładek włożyła np. tetrę czy flanelę w kieszonkę,a wieczorem ręczne wymoczenie w ludwiku i pranie,dzięki temu wykluczymy pare przyczyn i będziemy bliżej rozwiązania problemu.

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Dzięki - Magda - jesteś nieoceniona - będę próbować. Dam znac, co wyszło z tego.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

spoko,u nas zdarzały się przecieki niekontrolowane,raz wszystkie pieluchy przeciekają,a po tygodniu nic nie robienia z nimi,nagle przestawały przeciekać i królestwo za wiedzę,dlaczego tak się działo

Uprawnienia umieszczania postów