Pokaż wyniki od 1 do 20 z 33

Wątek: Co się stało z moimi kieszonkami?

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Problem się rozwiązał sam - nic nie robilam z wkladkami ani z kieszonkami - te nowe duże wklady używam najcześciej i mi juz nic nie przecieka, one tak fajnie wypełniają pieluszkę. Ale mam wrażenie że to po prostu Ola miala taki etap wzmożonego sikania i pieluchy nie dawały rady, a teraz się wszystko uspokoiło. Całe szczęście Dzięki za wszystkie rady ))

Chustofanka Awatar morla1
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ja tez od niedawna zaczęłam stosować po 2 wkłady, bo Młody sika na potęgę...skończył 4 miesiące

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dominiqueee Zobacz posta
    Problem się rozwiązał sam - nic nie robilam z wkladkami ani z kieszonkami - te nowe duże wklady używam najcześciej i mi juz nic nie przecieka, one tak fajnie wypełniają pieluszkę. Ale mam wrażenie że to po prostu Ola miala taki etap wzmożonego sikania i pieluchy nie dawały rady, a teraz się wszystko uspokoiło. Całe szczęście Dzięki za wszystkie rady ))
    o no widzisz to tak jak napisałam jak czasem u nas było,pieluchy dobre a ciuchy mokre, a po tygodniu nagle wszystko wraca do normy.

Chustofanka Awatar ilaa

Domyślnie

a czy stosując 2 wkłady lub dodatkowo tetrę i inne, nie odstają Wam (tj. Waszym dzieciom rzecz jasna) pieluszki od pachwinek? u mnie też przecieki, ale włożenie 2 wkładek nic nie dało, bo pieluszka robi się nieforemna i -- i tak leci bokami. no i mam wrażenie, że Młodemu niewygodnie (biegać) jak tyle ma przy tyłku. a to dla mnie argument podstawowy

może mam za małe te kieszonki? weźmy np. charlie banana one size, przecież tam nie wlezą 2 wkładki. no na siłę upchnie, ale ta pielucha się nieforemna robi i nie da się ładnie ułożyć w pachwinkach

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Ja mam głównie babyettę i FB i do nich spokojnie dwie mikrofibry się mieszczą albo jedna wkladka + terta, albo wkladka + prefold.

Uprawnienia umieszczania postów