Pokaż wyniki od 1 do 20 z 32

Wątek: Babole w girasolach?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Ja nie widziałam baboli w girasolach,albo nie zwracam uwagi Wrzosa mam i jutro aż obejrzę.Ale on i tak jest moją ulubioną chustą.
    Ale oprócz niego(?)-wcale nie zauważyłam.

Chustonówka

Domyślnie

Moja Amitola ma chyba ze 3-4 wystające supełki, do tego takie cienie powtarzające się w regularnych odstępach na całej długości - jak si dopatrzyłam to chyba wątek żółty czasem jest bardziej na wierzchu i wtedy materiał jest jaśniejszy. Nie wiem czy tak powinno być.

Chustofanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Moja Amitola jest bez zarzutu, tak samo Jesienna Polka, ale na Xeli jest kilka baboli, co nie umniejsza tej chuście ani w urodzie ani w funkcjonalności (i tak ją uwielbiam).

Chustonoszka Awatar traschka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

w mojej amitoli podobnie jak u flory, tak bywa w ręcznie tkanych chustach. Tych jasnieszych pasów dopatrzyłam się tylko w trakcie prasowania, poza tym w ogóle niewidoczne.
    Marysia - 5 czerwiec 2011 Moje największe szczęście.

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

W mojej amitoli, nówce też jest kilka supełków i nitka wystająca, ale w niczym to nie przeszkadza, chyba taki urok ręcznie tkanych...
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustofanka Awatar cinkowa
    Miejscowość
    okolice Grodziska Maz.

Domyślnie

mój girasolek (xela's rainbow) ma jedno zgrubienie i kilka wyciągniętych nitek na obszyciu. Ładniej wyglądałby bez tych wad, ale w noszeniu nie przeszkadzają.

Chustofanka Awatar Sihaya
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Też mam Amitolę z supełkiem i krzywo wszytą metką- jest na środku boku, a nie na środku chusty. Zachód słońca miał takie cienie-ciaśniej i luźniej dopchnięte nitki osnowy.

Chustomanka Awatar scarlet
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

No własnie sprzedałam swoją chichi i były w niej takie nitki-kuleczki, z trzy na pewno, ale nie wiem czy od nowości, bo zauroczona chustą zauważyłam je dopiero gdy szykowałam ją na sprzedaż... więc w noszeniu nie przeszkadzało
    Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
    Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
    "Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    W mojej amitoli, nówce też jest kilka supełków i nitka wystająca, ale w niczym to nie przeszkadza, chyba taki urok ręcznie tkanych...
    W mojej amitoli z wątkiem żółtym tez są chyba z 3 supełki i gdzies zgrubienie...ale i tak nie ma dla mnie to znaczenia
    MAMA-Wiktorii 18.02.2007 Katarzyny 29.03.2011 Kornelii 19.05.2021

Uprawnienia umieszczania postów