Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: audiobooki dla dzieci

Mieszany widok

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

a one leża w jakimś koszu w przejściu ??
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustomanka

Domyślnie

U nas to jest tak, że co jakiś czas jak jest wyprzedaż jakiś zalegajców to wystawiają taki metalowy kosz, albo wózek sklepowy koło piekarni, na przeciw lad z serami i wędlinami na wagę. Dziś przykładowo były audiobooki, książeczki aktywizujące (nic ciekawego) jakieś przybory szkolne i żarówki. Tyle, że nie wiem czy każdy Kaufland wygląda w środku tak samo.
    Niko 2012, Zo 2017

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

jutro się dowiem
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustomanka

Domyślnie

Przesłuchaliśmy tego Elmera i jakoś mam mieszane uczucia. Mamy np. Paddingtona czytanego przez Barcisia i Aksamitnego Królika czytanego przez Fronczewskiego i to się słucha i słucha na okrągło. Natomiast mam wrażenie, że Kowalewski w pewnych momentach mówi zbyt szybko i słowa w jego zachrypniętym głosie się nakładają, przez co dziecko gubi wątek. Ale to nie dotyczy wszystkich rozdziałów, a po którymś odsłuchu dzieć na pewno załapie. Choć książka raczej bardziej go zainteresowała (może to te ilustracje?)
    Niko 2012, Zo 2017

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

dziewczyny, polećcie proszę jakiś sklep online, gdzie taniej można kupić bajki grajki. młody polubił bardzo, ale ileż można słuchać w kółko kubusia puchatka

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustofanka Awatar beati_becia
    Miejscowość
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

Na YT jest dużo bajek grajek, u nas namiętnie Misiek słucha Pimpusia sadełko, ale lubi też bajki pytajki (czyta Marta Kielczyk bodajże).
    1% dla Michała: http://www.1000dzieci.pl/lista/szukaj/typek
    Michaś - brykacz nad brykacze październik 2010, Hania - nie dotykaj mnieczerwiec 2013 i Dominik Aniołek (*) 12 styczeń 2017

Chusteryczka Awatar Nastusienka
    Miejscowość
    Żyrardów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    dziewczyny, polećcie proszę jakiś sklep online, gdzie taniej można kupić bajki grajki. młody polubił bardzo, ale ileż można słuchać w kółko kubusia puchatka
    Też chętnie spojrzę, bo u nas w kółko 'Lata ptaszek', a to tylko 18 min. ..
    Anielka 19.04 (*) Staś 13.12 Helenka 12.04

Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kupowałam bezpośrednio na stronie jung-off-ska - AL (Jungowska) i Kastner (Fronczewski) - czasem mają fajne promocje. A jak się kupi gdzieś stacjonarnie, to w środku jest kupon z kodem rabatowym sporym.
    A poza tym poluję w księgarniach internetowych, jak są duże przeceny i wyprzedaże, można trafić fajne rzeczy w świetnych cenach.
    Spróbuj Bonito, Aros, jak będą wyprzedaże (teraz Aros do piątku), albo nieprzeczytane.

Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

portal iCzytam daje możliwość pobrania wielu ciekawych e-booków, audiobooków, jak i aplikacji multimedialnych na iPhone czy iPada (pełnych wersji!)
    http://iczytam.pl/dla-dzieci-od-2-5-lat

i jeszcze takie coś mam
    http://wolnelektury.pl/katalog/audiobooki/

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Na audioteka.pl wszystkie audiobooki dzisiaj po 17 zł. Link do dzieciowych: http://audioteka.pl/dla-dzieci,kategoria.html

Jaki audiobook dla dwulatki?

Uprawnienia umieszczania postów