Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: audiobooki dla dzieci

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez voilà Zobacz posta
    Dzisiaj w Kauflandzie natknęłam się na kosz wyprzedażowy, w którym można znaleźć audiobooki z Papilonu. Nam udało się nabyć Elmera, szukałam też Reksia, ale niestety. W każdym bądź razie była chyba cała ich seria, w tym Martynki, Baśnie Świata, Wiersze Tuwima, Pora do przedszkola (to warto?). Każdy w cenie 7,49 zł, czyli polecam .
    Super trafiłaś Pora do przedszkola jest Ok choć nie słuchalam jeszcze wszystkiego

Chustomanka

Domyślnie

W takim razie jutro chyba zajrzę ponownie i wezmę "Pora do przedszkola" jak będzie, bo u nas właśnie ten okres . Najchętniej to wzięłabym wszystkie, ale brak funduszy
    Niko 2012, Zo 2017

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

a one leża w jakimś koszu w przejściu ??
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustomanka

Domyślnie

U nas to jest tak, że co jakiś czas jak jest wyprzedaż jakiś zalegajców to wystawiają taki metalowy kosz, albo wózek sklepowy koło piekarni, na przeciw lad z serami i wędlinami na wagę. Dziś przykładowo były audiobooki, książeczki aktywizujące (nic ciekawego) jakieś przybory szkolne i żarówki. Tyle, że nie wiem czy każdy Kaufland wygląda w środku tak samo.
    Niko 2012, Zo 2017

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

jutro się dowiem
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustomanka

Domyślnie

Przesłuchaliśmy tego Elmera i jakoś mam mieszane uczucia. Mamy np. Paddingtona czytanego przez Barcisia i Aksamitnego Królika czytanego przez Fronczewskiego i to się słucha i słucha na okrągło. Natomiast mam wrażenie, że Kowalewski w pewnych momentach mówi zbyt szybko i słowa w jego zachrypniętym głosie się nakładają, przez co dziecko gubi wątek. Ale to nie dotyczy wszystkich rozdziałów, a po którymś odsłuchu dzieć na pewno załapie. Choć książka raczej bardziej go zainteresowała (może to te ilustracje?)
    Niko 2012, Zo 2017

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

dziewczyny, polećcie proszę jakiś sklep online, gdzie taniej można kupić bajki grajki. młody polubił bardzo, ale ileż można słuchać w kółko kubusia puchatka

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Uprawnienia umieszczania postów