ja mam Pippi Jungowskiej super się słucha![]()
ja mam Pippi Jungowskiej super się słucha![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
nie trawie Stuhra :/ a chlopaki ostatnio w kolko Pettsona i Findusa sobie zyczanie wiem czemu, ale denerwuje mnie jego glos (od zawsze) i maniera czytania. nie moge sie przemoc i koniec. a najgorsze, ze jak slysze poczytajmy Findusa to od razu w glowie slysze pana Jerzego
Janosch tez jest fajny, ale nie wiem czy mozna jeszcze gdzies kupic. ja lubie rzeczy z Akademii Rozwoju Wyobraźni Buka - oni maja i ksiazki (Maly ksiaze, Karampuk - ale to na allegro chyba trzeba polowac, muchomorowe o slawnych ludziach i inne), wiersze przerozne z oprawa muzyczna, mity... fajne audiobooki ma tez Media Rodzina, ale j.w., niestety. no i Bajki-Grajki rzecz jasna. oraz moje naj, naj, naj Lato Muminkow.
Ostatnio edytowane przez natala ; 28-05-2015 o 10:37
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
jeśli chodzi o Stuhra to ja go tylko trawię w baśniach Andersena; ja osobiście lubię Dymną; młodsza kocha Bajki terapeutyczne a starsza Opowieść Wigilijną ach i Bracia Lwie Serce i Mikołajek, Klarsson
Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 28-05-2015 o 09:28
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
też lubimy Bukę, zwłaszcza Opowieści z zaczarowanego lasu. Ale ostatnio na topie jest Jaśnie Pan Pichon o Chopinie. Kochają obie, sześcio- i ośmiolatka. Rusinka Małego Chopina nie czytałyśmy, trochę zniechęcona waszymi opiniami, ale ten tekst Czerwińskiej-Rydel bardzo polecam. Audiobooka właściwie polecam bardziej niż książkę, ze względu na muzykę.
synek lato 2008synek wiosna 2011
znacie tą stronę? dzisiaj przypadkiem na nią trafiłam ale niektórych bajek kompletnie nie ma w sieci żeby przeczytać opinie czy recenzje a tak puszczać w ciemno trochę mi dziwnie...
http://www.bajkowisko.pl/nasze-bajki/