Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: audiobooki dla dzieci

Mieszany widok

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

ja mam Pippi Jungowskiej super się słucha
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

nie trawie Stuhra :/ a chlopaki ostatnio w kolko Pettsona i Findusa sobie zycza nie wiem czemu, ale denerwuje mnie jego glos (od zawsze) i maniera czytania. nie moge sie przemoc i koniec. a najgorsze, ze jak slysze poczytajmy Findusa to od razu w glowie slysze pana Jerzego

Janosch tez jest fajny, ale nie wiem czy mozna jeszcze gdzies kupic. ja lubie rzeczy z Akademii Rozwoju Wyobraźni Buka - oni maja i ksiazki (Maly ksiaze, Karampuk - ale to na allegro chyba trzeba polowac, muchomorowe o slawnych ludziach i inne), wiersze przerozne z oprawa muzyczna, mity... fajne audiobooki ma tez Media Rodzina, ale j.w., niestety. no i Bajki-Grajki rzecz jasna. oraz moje naj, naj, naj Lato Muminkow.
    Ostatnio edytowane przez natala ; 28-05-2015 o 10:37
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

jeśli chodzi o Stuhra to ja go tylko trawię w baśniach Andersena; ja osobiście lubię Dymną; młodsza kocha Bajki terapeutyczne a starsza Opowieść Wigilijną ach i Bracia Lwie Serce i Mikołajek, Klarsson
    Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 28-05-2015 o 09:28
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    ja lubie rzeczy z Akademii Rozwoju Wyobraźni Buka - oni maja i ksiazki (Maly ksiaze, Karampuk - ale to na allegro chyba trzeba polowac, muchomorowe o slawnych ludziach i inne), wiersze przerozne z oprawa muzyczna, mity...
    też lubimy Bukę, zwłaszcza Opowieści z zaczarowanego lasu. Ale ostatnio na topie jest Jaśnie Pan Pichon o Chopinie. Kochają obie, sześcio- i ośmiolatka. Rusinka Małego Chopina nie czytałyśmy, trochę zniechęcona waszymi opiniami, ale ten tekst Czerwińskiej-Rydel bardzo polecam. Audiobooka właściwie polecam bardziej niż książkę, ze względu na muzykę.

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustoguru Awatar gosia2809
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

znacie tą stronę? dzisiaj przypadkiem na nią trafiłam ale niektórych bajek kompletnie nie ma w sieci żeby przeczytać opinie czy recenzje a tak puszczać w ciemno trochę mi dziwnie...
    http://www.bajkowisko.pl/nasze-bajki/

Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

Uprawnienia umieszczania postów