Pokaż wyniki od 1 do 20 z 152

Wątek: audiobooki dla dzieci

Mieszany widok

mamru
    Guest

Domyślnie

Ania z audiobooków lubimy Baśke o alergii, Magiczne drzewo i Latającą klasę, ale i tak najbardziej lubią Petardę Arki Noego

Chustoguru Awatar annagdynia
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Ania z audiobooków lubimy Baśke o alergii, Magiczne drzewo i Latającą klasę, ale i tak najbardziej lubią Petardę Arki Noego
    u nas też, ale to u męża w samochodzie jest - ja spokojniej jezdzę

mikołajek jeszczcze nie chwycił, a magiczne drzewo nie próbowałam

latającej klasy i bracia lwie serce nie znam,
    synek lato 2008 synek wiosna 2011

Chustoguru
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Mamruniu to żarcik był . Najbardziej się chyba z naszych Tupciowi dostało, a i Martynce. ale cóż, dzieci lubią, choć Jul przerzuciła się z M. na Hanię Humorek. Tupcio mnie bardzo denerwował przy Frania, ach aż mu tekst zmieniałam, potem tolerancja mi wzrosła, a skutków antywychowawczych nie było.

Czyli zamówiłaś Kasdepkego? . Ta pozycja jest fajna, ja lubie nasza miejską biblio za ciągłe nowości i fajne pozycje. A i czereśniową Jesień mam z biblio i Babo i Bintę.

A jakiś czas temu dzieci odkryły, że można tez pozyczać audiobooki i mamy zmienność - ostatnio Lotta, Hania H., teraz My little pony (rany rany) oraz Pippi. Petarda zawsze, kochają ją miłością wielką. Słuchają głównie wieczorem, po czytaniu, rozumiecie, uważają Petardę za dobrą na zasypianie....
    Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013

Uprawnienia umieszczania postów