Jaki połysk!
No a akcja?![]()
Mi się też straaaasznie podoba, i 4,2 mieści się do torebki małej
W akcji jutro, bo dziś miałam rozmowę późno i jak wróciłam to akurat Wicia padł![]()
hmmm'
jest to niewatpliwie jedna z niewielu chust, jakie widzialam i na widok ktorych na chwile szybciej zabilo mi serce nic na widok nabytego atlantic espiro
piekna
Demona, a pokaz zamotana![]()
jakie cudne zielenieZazdraszczam!
Miała być fota dzisiaj? Miała być? Czy przegapiłam?
Ps. I rozmowa tez miała być? Wczoraj? Dzisiaj? Bo zgłupiałam z tymi kciukami...
Nie jestem fanką zielenii ale to co zobaczyłam
rewelacja...cudo...a tak z ciekawości zapytam -ile kosztuje takie cudo?
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
potwierdzam, że jedyny w Polsceja żadnego zielontasa nie ściągnelam, nie bylo mi dane - bo tkali i tkali
wygląda na fajna szmatkę![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
DeMonia na odwyku a do mnie dotarł sławny aprosas i zakochałam się
jak znajdę tu jakiś aparat to wrzucę zdjęcia, ale takich zieleni nigdy jeszcze nie widziałam![]()
no nie... no nie...
ja już wiem, co tu się będzie ze mną działo...
irla, a Ty jeszcze ściągasz aprosasy?
Gratulacje dla zazielenionych
Moja tęcza specjalnie mięsista nie jest, ale gęsto tkana - owszem. Specyficzna w motaniu bo nie skośnokrzyżowa, raczej nie dla chustonówki. Może trochę sztywna. I z tych kompaktowych, ale nośna jednocześnie. Dla mnie najpiękniejsza tęcza. Oni mają cudne te kolory, takie mocne - jakbym nie była taka skąpa, nosiła więcej etc. to jeszcze fuego bym sobie zafundowała (gdzieś na forum były przepiękne zdjęcia tej chusty), ale oceano i salva też cudne. No i ciekawa jestem jak punctitos się prezentuje w całości.
Ostatnio edytowane przez jul ; 05-10-2011 o 15:53
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
No i teraz MÓJ CI ON!!!!
hihihihi
Fotek z akcji nie będzie do jesieni
Chyba, że taka jedna przyjedzie ze stolicy i swoją córkę zamotaAlbo jaka inna nosząca się napatoczy
Ale potwierdzam - R E W E L A C J A !!!