czy to przypadkowa zbieznosc? ostatnie dwa OS zostaly wypuszczone w te same dni i o tej samej godzinie co nowosci nati.
wczesniej nie sliedzilam
moje teoria konspiracyjna, a jakze![]()
czy to przypadkowa zbieznosc? ostatnie dwa OS zostaly wypuszczone w te same dni i o tej samej godzinie co nowosci nati.
wczesniej nie sliedzilam
moje teoria konspiracyjna, a jakze![]()
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
może i tak ale teraz to bez znaczenia bo te limity didka i tak wiszą tygodniamirzadko już teraz znikają w jakimś zastraszającym tempie...
Ostatnio edytowane przez marjen ; 20-04-2012 o 17:29
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
a OS petrol to co? bo nie pamietamja nie mówię że w ogóle nie znikają ale z tego co pamiętam to szybko zniknęły indio Mare, wisienki chyba ostatnie, a inne to wisiłay dobrych kilka godzin czasem dni lub miesięcy - wide na przykład jedwabne indio - do dziś wisi
na pewno natek jest mniej ale znikają tak szybko że czasem nie ma szans zdążyć z kliknięciem w klawiaturę![]()
Aksamitko, albo ja mam coś nie tam z kompem albo dalej wisiobok dziwologą który wisi już kilka dni i nad jedwabiami które wiszą już kilka miesięcy
ale podobnie pewnie byłoby z natkami gdyby tkali je w takiej ilości...
a to że wychodzą jednocześnie i czy to nie przypadek... pewnie nie przypadek![]()
gdyby didek wypuszczal po dwie chusty z kazdego rozmiaru, rozchodziyby sie nieco szybciej![]()
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
dzis znow nati vs didek
mowie wam, konspiracja![]()
A ja się już kiedyś zastanawiałam nad tymi limitami - bo nati faktycznie wypuszcza tego niewiele. Didek też tak chyba kiedyś robił, widać po cenach starszych limitów. A petrol był długo u nich w sklepie, nawet dziewczyny z forum z dużym opóźnieniem zamawiając się załapały, a zainteresowanie było. Więc, nie wiem czy to taki limit![]()
Dwie duże firmy zawsze będą ze sobą konkurować na każdej płaszczyźnieMoim zdaniem to jest celowe działanie.
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
no didek dzis dal plame, albo - pobil nati?
wypuscili nowe (ohydne) indio, fiolet, jakby nie patrzec, tak jak nati - i rozeszlo sie zanim zdazylam ceny zobaczyc![]()