Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: Jak pieluszkujecie w nocy?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinyya Zobacz posta
    Śpi w łóżeczku, Kustafa, ale zaraz obok mojego łóżka, a koło 6 jest brany do mnie. Z tym, że to zero znaczenia ma... pròbowałam
    kurcze Kinyya, ciężka sprawa z tymi niemowlakami, nikt do nich nie daje w szpitalu instrukcji obsługi i potem takie kwiatki wychodzą
    a tak serio - przychodzi mi jeszcze na myśl jedna rzecz: czy używacie nawilżacza? bo u nas mały tak się budził przez pewien okres ze względu na suche powietrze, po włączeniu nawilżacza w pobliżu łóżeczka częstotliwość pobudek spadła.

nawet jeśli nie uda ci się ustalić przyczyny to pamiętaj, że takie pobudki to tylko pewien etap i kiedyś to mnie. choć wiem, że niewyspanej matce takie frazesy niekoniecznie pomagają…
    trzymam za was kciuki

Chustomanka Awatar Kinyya

Domyślnie

U mnie smoczek po prostu nie wchodzi w grę, bo mały nie umie i nie chce z niego korzystać wypycha go zwyczajnie... (co jest mi na rękę, bo mam problem odzwyczajania z głowy hehe). Myślałam, żeby może ubrwć go w pampersiaka i zobaczyć czy się budzi, choć nie lubię, oj bardzo nie lubię tego badziewia Trzeba może popróbować różnych rzeczy, zobaczymy na ile wystarczy sił bez snu Dziękuję za wszelkie rady

Uprawnienia umieszczania postów