Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Mea szara

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie Mea szara

kupilam Meę szaro-białą z ostatniej emisji nowosci.
    przyszla dzis i sie zastanawiam, czy to tak mialo byc

na metce stoi, ze to 100% bawelna (podczas gdy miala byc lniano-bawelniana)-zakladam ze metkowe pomylki sie zdarzaja, hm, ale moze wszystkie tak mialy ?

poza tym obramowania ma dziwne, brązowe.
    tez tak mialo byc? czy dostalam cos z innej bajki?

Domyślnie

wątek bez zdjęć...

też bym chciała taka chustę
    Magdalena - jestem chustoholiczką...
    To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
    i ja jestem nosicielką...

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

zrobie zdjecia, tylko tak na gorąco pytam

a kupilam tę Meę gdy juz ostatnia wisiala w sklepie, na dodatek 5.2 m (pewnie ma znacznie wiecej),mimo ze natkowo to dla mnie za dlugo, bo i szostki maja spory zapas. no ale coz, bardzo chcialam szarą meę z lnem od dawna, wiec bralam co zostalo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    zrobie zdjecia, tylko tak na gorąco pytam

a kupilam tę Meę gdy juz ostatnia wisiala w sklepie, na dodatek 5.2 m (pewnie ma znacznie wiecej),mimo ze natkowo to dla mnie za dlugo, bo i szostki maja spory zapas. no ale coz, bardzo chcialam szarą meę z lnem od dawna, wiec bralam co zostalo

no to zazdroszczę ja nawet nie wiedziałam że takie w sklepie wisiały szkoda bo to moje kolory

na pocieszenie poprosze o zdjęcia
    To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....

demona
    Guest

Domyślnie

to jest len bawełna
    Przynajmniej moja taka była i też miała obramowanie brązowe, ale kupowałam ponad pól roku temu, więc może o inny wypust
    Zapytaj Alise o metkę

Ostatnio edytowane przez demona ; 07-09-2011 o 10:32

Domyślnie

o i jest fotka - dziękuje

nie potrzebuje już chust, nie potrzebuje już chust, nie potrzebuje już chust, nie potrzebuje już chust, nie potrzebuje już chust, nie potrzebuje już chust,nie potrzebuje już chust,nie potrzebuje już chust,nie potrzebuje już chust,nie potrzebuje już chust,nie potrzebuje już chust,nie potrzebuje już chust,nie potrzebuje już chust

Uprawnienia umieszczania postów