Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 81

Wątek: dyndające na sznurku pieluchy

Mieszany widok

Chustomanka Awatar mikulo
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie dyndające na sznurku pieluchy

Witajcie, temat moze niezbyt ambitny, ale za każdym razem, jak powieszę pieluchy na liince na balkonie (na wsi musi to byc sto razy słodsze), to się rozpływam.
    Nie wiem, czemu te bujające się na wietrze kawałki wyprofilowanych materiałów wzbudzają we mnie tyle pozytywnych uczuć . Uwielbiam je wieszac i zdejmować , ale najbardziej uwielbiam je na pupie mojego szkraba . Tez tak macie?
    Mikulek (01.2010.) Idusia*(9 tc 09.2012.) Szymonek (05.2014.)
    Moje wypociny: http://www.pieluszkiwielo.blogspot.com/
    ...
    Dajcie mi modlące się matki, a uratuję świat. św. Augustyn

Chustoholiczka Awatar sag8

Domyślnie

tak, i wszyscy poza mężem i moimi rodzicami uważają mnie za kopnięta... ale mam to w nosie...

Chusteryczka Awatar Kilerek_81
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

oj tak, też tak mam

Chusteryczka Awatar Agna
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

We mnie tylko powiewająca tetra takie rozrzewnienie budzi Wielo jakoś już nie.
    Tetry używam do obcierania paszczy a wielo z drugiej strony , ale chyba nie to jest tego powodem
    www.zufizo.pl

Zuzia 09.1999. Filip 05.2001. Zosia 04.2011.

Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sag8 Zobacz posta
    tak, i wszyscy poza mężem i moimi rodzicami uważają mnie za kopnięta... ale mam to w nosie...
    sag8, to jeszcze nie tak źle - mnie za kopniętą uważa własnie mąż , a odkąd musi spłącać ratę za moją maszynę do szycia... to już lepiej nie mówić

Cytat Zamieszczone przez Agna Zobacz posta
    We mnie tylko powiewająca tetra takie rozrzewnienie budzi Wielo jakoś już nie.
    Tetry używam do obcierania paszczy a wielo z drugiej strony , ale chyba nie to jest tego powodem
    No tak, są dwie twarze wielo
    Ostatnio edytowane przez mikulo ; 07-09-2011 o 09:33
    ...

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Już pieluchując Kornelię pisałam, że uwielbiam prać, wieszać, ściągać z suszarki a potem sobie siedzę na kanapie, wącham je, składam, układam w stosiki..

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

hmmm...może i bym mnie rozczulił ten widok, ale ja sznurka nie mam, a suszarka zawalona wkładami i pieluchami wygląda mało atrakcyjnie na moim niewielkim balkonie.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustofanka Awatar spoko

Domyślnie

Ba...ja też tak mam, a kieszonki wieszam nawet od zewnętrznej strony suszarki, co by inni mogli sobie popatrzeć

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

lubię, prać, składać, wąchać takie czyściutkie,
    ale marzę o suszarce żebym mogła wyciągać suche i żeby mi majty nie wisiały po domu
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Ech... do lata, to pewnie już będzie po pieluchach, bo mi się Miki odpieluchuje... juz woła, ze jest kupa, jeszcze trochę i będzie wołał, że chce kupę... i zakłądać pieluchy już nie chce... niedługo pewnie za trenerki się wezmę
    Głupia, cieszyć się powinnam, ale nie umiem :/. Bo uśmiechać się na słońcu dyndając nie będą.... PIELUCHY WIELORAZOWE MIŁOŚĆ MOJA chlip chlip
    Ostatnio edytowane przez mikulo ; 29-12-2011 o 02:02
    ...

Chustomanka Awatar aniaszew
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Tez lubię uprać, powiesić i przy każdej wizycie w łazience pooglądać sobie te słodkie pieluszki
    Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012

Blog http://aniaszew.blox.pl/html

Chustofanka

Domyślnie

EEECh tak sobie czytam te wasze wpisy i usmiecham sie pod nosem bo wlasnie zrobilam pranie ciuchy dalam chlopu do suszarni a pieluchy w domu bo lubie jak mi pachna i kolorowo w lazience...na pytanie czemu pieluchy w domu?Bo musza byc pod reka
    Moj M tylko na poczatku byl przeciwny wielo ale jak zobaczyl jakie to kolorowe to zmienil zdanie sam szuka mi kogos kto nauczy mnie szyc na maszynie.Nie protestowal gdy zamawialam otulacze welniane za okolo 100zl.Nie jest zle przekonal sie jak zobaczyl jaka czerwona syn ma pupe po jednorazowkach teraz zima jedno sa na wyjscie tylko kiedy nie ma gdzie i jak przebrac a tak wielo
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

poniewaz ja uwielbiam prac tym bardziej ciesze sie na uzywanie wielo (mam pretekst do czestego wlaczania pralki). Uwielbiam zapach prania, pieluchy piore w Dzidziusiu i ten delikatny zapach, mmm... Ale idzie wiosna! i pranie zawisnie na ogrodzie, bedzie szybko schlo i pieknie pachnialo slonkiem! I zejda wszystkie plamy z zimy!
    A co do waloru edukacyjnego - jakbym wieszala tetre to sasiedzi wiedzieli by co to, a tak niestety nie
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustomanka Awatar astro
    Miejscowość
    WrocłaW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez *LOLA* Zobacz posta
    EEECh tak sobie czytam te wasze wpisy i usmiecham sie pod nosem bo wlasnie zrobilam pranie ciuchy dalam chlopu do suszarni a pieluchy w domu bo lubie jak mi pachna i kolorowo w lazience...na pytanie czemu pieluchy w domu?Bo musza byc pod reka
    U nas też tak jest pranie do suszarni a pieluchy lądują w łazience na suszarce i następnego dnia prawie wszystkie są suche. Często zaglądam wtedy do łazienki uwielbiam zapach świeżego prania.
    Ale jak przychodzi wiosna pieluchy lądują na suszarce balkonowej też są pod ręką ale mają ten zapach wiatru, słońca w sobie i tak jak pisała letka82 zniknął wszystkie plamy. A jak jestem u rodziców to pranie nie tylko pieluchowe wisi na sznurku i "gorszy" sąsiadów
    3 Muszkieterów i Mała Księżniczka 20.07.200810.12.2011 24.11.201417.11.2017

Chustofanka

Domyślnie

Ja tyko czekam na wiosne,na cieplesze dni,wyrzuce pieluchy na balkon(mam loggie)wiec wieszam czy pada czy nie i wieszam wszystko tetre ,wkladki,keszonki otulacze na parwej stronie niech gryza w oczy ignorantow.Najwiecej smiechu mam kiedy widze niedowierzajace spojrzenia przechodniow jakby chcieli pytac to ktos jeszcze teraz uzywa tetry jak sa jednorazowki tansze drozsze do wyboru do koloru,a dla nas zima jedno tylko na wyjscia i tylko az sie cieplo zrobi zeby moc dziecia na dworze przebrac.

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Juz nie mam komu prac bedzie mi tego brakowalo...
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

moja wersja dyndających pieluch (z powodu braku balkonu czy ogrodu) - suszą się na monsterze i na sznurku, który ją utrzymuje w pionie

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    moja wersja dyndających pieluch (z powodu braku balkonu czy ogrodu) - suszą się na monsterze i na sznurku, który ją utrzymuje w pionie

cóż za widok

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Sezon wieszania prania na balkonie otwarty ! O matko jak mi dobrze bez suszarki w pokoju, ile miejsca!
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustofanka

Domyślnie

U nas jedna lub dwie pieluchy na tydzień bo synuś czasem w nocy jeszcze siknie więc focić nie mam czego ale faktycznie brak domowej suszarki i możliwość wieszania na balkonie to jest to!!!

Uprawnienia umieszczania postów