-
Hoppediz Bondolino - wersja light
No i w łapkach moich od wczoraj również cienka wersja Bondolino.
Fotka ze strony producenta:

naszych fotek na razie brak 
Do wersji light podchodziłam "z pewną dozą nieśmiałości". Bo jak będzie nosić, skoro panel chudy, wypełnień mniej i w ogóle jakoś tak inaczej. Do tego ten kolor jedyny taki jakiś bezpłciowy mi się wydawał a w połączeniu z piaskowym to już w ogóle do kitu... 
Ale się przemogłam, i wielce się z tego cieszę. 
Nosidło jest suuuuuuuuuper! Największym szokiem było dla mnie to, że nosi LEPIEJ niż standardowa wersja!
Może dlatego, że lepiej się dociąga więc i lepiej zdejmuje ciężar. Bo ujmuje kilogramów, czego nie robi standard (a przynajmniej mój chicago). 
Generalnie same (prawie) PLUSY:
- cudnie nosi
- wreszcie nie miałam pasa mokrego od potu i nic mi nie ciekło po zagłębieniach obfitego ciała mego
- śliskawy materiał bosko się dociąga i nie puszcza mimo wielu godzin noszenia
- najmuje bardzo mało miejsca (w porównaniu ze standardem)
- moja Pyza wścieka się, gdy ktoś obcy próbuje sięgać po nosidło i krzyczy "moje!"

MINUSY (bo bym Cobrą nie była, jakbym się czegoś nie czepnęła
)
- kolor, kolor i jeszcze raz kolor - ten czarny jest taki strasznie smutny a te piaskowe wstawki wyglądają jak z koziej *** wypadnięte. Wiem, że kiedyś był light w kolorze śliwkowym (cudnym) alem się nie załapała na niego z powodu głupiego nieporozumienia
wrrrrrrrrr. Stanowczo powinni je zrobić nieco w innych kolorach, tak dwóch-trzech do wyboru. Chociaż z drugiej strony ten czarny bardziej uniwersalny... - cena jest mocna - około 420 zł... jak dla mnie cena to podstawowa wada większości chust i nosideł

REASUMUJĄC: produkt na szóstkę z plusem - wielki szacun dla hopka, że stara się wyeliminować wady standardowych bondolino. 
... ciekawe, czy podczas prania te piaskowe wstawki zafarbują się od reszty i staną się gustownie stalowo-szare
...
-
Chustoholiczka
Uprawnienia umieszczania postów