Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: nati peru ktoś coś wie? :)

Chusteryczka Awatar urticea
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie nati peru ktoś coś wie? :)

Nosze się z zamiarem kupna Nati peru dla mojej Małej czterokilówki, ktoś ma i coś wie czy warto? jakie te kolory są w rzeczywistości? Dzięki!!

demona
    Guest

Domyślnie

Bawełniana Nati jest OK

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Moim zdaniem kolory są bledsze i mniej "szmaragdowe" niż wydaje się to patrząc na fotki na stronie Nati. Cyknę jutro fotkę.
    Acha, mówię o bawełnie - nie wiem jak bambus?

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

mam na myśli 100% bawełna, na zdjęciach z nati wyglądaja na soczyste i mocne te kolory w peru..a nie są takie, tak?jak możesz to wyślesz mi jakieś zdjęcie jak jesteś zamotana jak ta chusta wygląda? bo oni nie mają takich na stronie..
    a jak z nośnością chusty? jest miękka?
    podsumowując - warto?
    Dzięki

demona
    Guest

Domyślnie

nie są. Chcesz soczyste kup amazonię bawełnę. Pasiaki fajnie noszą, nawet 12kg. Miękkie od nowosci.

Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

urticea zerknij - popracowałam nad fotką, żeby możliwie jak najlepiej oddawała kolory. Wykończenie ramienia jest zrobione bambusem natkowym w kolorze zielonym więc widać porównanie kolorów i intensywności.

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

faktycznie, dzięki amst chyba się nie zdecyduję w takim razie.. na zdjęciach natkowych jest ładniejsza.. może w takim razie ta amazonia demona masz ją? faktycznie jest ładna i te kolory sa nasycone i żywe a nie jak w peru..? Dzięki Wam

demona
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urticea Zobacz posta
    . może w takim razie ta amazonia demona masz ją? faktycznie jest ładna i te kolory sa nasycone i żywe a nie jak w peru..? Dzięki Wam
    Tak, ale tylko bawelniana. Lniana i bambus sa bledsze

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

właśnie o bawełnianej myślę.. czyli ładna..no to poszukam czy ktoś na bazarze nie ma, bo na stronie nie mają.. dzięki )

Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Jutro rano mogę ci cyknąć fotki obu do porównania - amazonia bawełniana zdecydowanie ładniejsza, kolory zieleńsze, żywsze.

Miejscowość
    Kraków

Thumbs down

będzie super, dzięki!!!)
    a jaka jest jeżeli chodzi o nosność amazonia bawełniana? w porównaniu z innymi bo chyba masz porównanie z tego co widzę i czy Twoim zdaniem warto...? łatwa jest w "obsłudze" dla świeżochustowej i miesięcznego dziecka?
    Dzięki dzięki ))

Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Amazonia do mnie przyleciała właśnie - nówka niemotana, trzecia od czasu jak noszę . Dziś ją motałam po praniu i prasowaniu - jest miękka od nowości. Peru mam kółkową więc trudno porównać...
    Zośka ma dziś 2 tygodnie i bez problemu robiła za "nadzienie", myślę że sobie spokojnie poradzisz

Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

O, taka fotka:

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziękuję Ci bardzo bardzo za zdjęcia i informacje ) Ta amazonia jest duzo ładniejsza i te kolory ma takie żywe..na zdjęciach nati ładniesza wydawała mi się peru, ale teraz widzę, że amazonia to jest to czego szukam ) sciskam Cię i Twoje maluchy! ) ..bałam się, że 100% bawełny dla takiego malucha to nienajlepszy pomysł, ale skoro mówisz, że Twoja mala jest jeszcze mniejsza i jest ok, no to chyba faktycznie jest ok )

Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Kajam się w kwestii Peru. Dziś przyszedł do mnie kołderkowy skrawek. Widać poprzednia wersja, którą miałam miała inny wątek? Ecru? A może piaskowy - w każdym razie ciemny pasek w niej był taki niebiesko-zielony.
    Dzisiejsza wersja jest dużo bardziej zielona, nawet bardziej podobna do Nati Toskania albo Amazonia. Wątek jest zielony. Poprzednia wersja Peru jest kilka postów wyżej na wierzchu - widać różnicę...

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Ta jest ładniejsza

Uprawnienia umieszczania postów