ave konopie ! potem długo długo nic...
ave konopie ! potem długo długo nic...
Mery&Mariu->Fifi&Lilu
http://www.dpp.warszawa.pl/
mam w domu kilka chust i moje 16kg szczescia najlepiej nosza Pawie i Natka Grecka, indio z lnem nosi niezbyt fajnie![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
wg mnie konopie są wręcz magiczne pod względem nosnosci, zara na moim 10-11kg klocku też daje radę ale konopie są nie do pobicia...to moje zdanie ALE lnu i wełny nie naszałam![]()
sama jestem zainteresowana tym tematem wychodzi na to że LANa i konopie wiodą prym ( 3 i 4 polecenia ) natomaist zastanawiam się nad tymi nati w 2008 roku były polecane teraz już nie
a konopie jakie??? zniesiecie te pytanie??
narazie noszę w ince - cudna jest ale mam za którtkąm natomiast natka jeżeli jej dobrze nie rozłoże wrzyna się
manduca i ja ani moje dziecko nie wpadniśmy sobie w objęcia, myslę jeszcze nad hybrydą storcza
mamy 2- 3 latków w czym najlepiej się Wam nosi??
w prawie wszystkimmam drobne dziecko
a dla ciezszych dzieci, lana, konopie, dobry len , hybryda lany, welna tez dobrze nosi
też uważam, że Lana ... jak bys chciała ja mam taką w kolorach ziemi -lasu![]()
a mnie się najlepiej nosi w nosidle. do jakiegoś czasu byłam kompletnie nienosidłowa, ale przy 2-latce, którą muszę wkładać i wyjmować co chwilę i gdzie popadnie najlepiej mi się sprawdza nosidło. nie wspomnę już, że jeśli przychodzi mi nosić nawet 2 godziny ciurkiem, to bolą mnie co najwyżej nogi, gdy akurat wpadnę na idiotyczny pomysł, by założyć kozaki na obcasie![]()
len 50 procent, z 40 kiesel, krokus natur, z welen, aare, katja ptaki z jedwabi ptaki sa miesiste