Cytat Zamieszczone przez diuszesa Zobacz posta

To ja chyba kupię na razie ze 2 otulacze, dokupię tetry lub flaneli (albo może prefoldy?), i jedną formowankę, żeby zobaczyć, jak będzie.

Kurczę, obawiam się trochę tego wielopieluchowania. Ale mam nadzieję, że pójdzie dobrze i że się oswoję
Dasz rade bedzie dobrze!!!

Ja tak jak dziewczyny dla 18 miesieczniaka polecam tetre+otulacz (ja najbardziej lubie Flipy) jako wersje ekonomiczną, wersja drozsza to kieszonki (według mnie mega wygodne) - no i tutaj wybor jest mega duzy!!!! od tanich kieszonek za 20 pln po takie za 100 pln. Ja przy tak duzym dziecku polecam kieszonki z napami, a nie na rzepy.
I zastanów sie nad nocami - Julka bardzo duzo piła wieczorem i w wieku ok 20 miesiecy była w stanie przesikac w nocy wszystko wiec ja na noce zaczełam jej zakładac jednorazowe eko z rosmanna.

powodzenia!

Jeszcze jedna rada, dobrze jest od razu "wystartowac' z wieksza iloscia pieluch bo inaczej jest problem z praniem i polecam dodawanie Nappy-fresha i olejku herbacianego albo lawendowego do prania i mało proszku bo inaczej stracą chłonnośc!