mi nie działai wątki mi się nie przesuwają w działach w górę, jeśli nowy post się pojawił
mi nie działai wątki mi się nie przesuwają w działach w górę, jeśli nowy post się pojawił
2 + 7 (2005-2018)
i edycja postu nawala,wyświetla się database error,w ogóle ostatnio musiałam też skasować wpis w swojej sygnaturce, bo pod słowo "wolny" podpięła się reklama,czego jeszcze od 2007 na forum nie widziałam.
i edycja postu nawala,wyświetla się database error,w ogóle ostatnio musiałam też skasować wpis w swojej sygnaturce, bo pod słowo "wolny" podpięła się reklama,czego jeszcze od 2007 na forum nie widziałam.
o,i nawet teraz wyskakuje mi database e. i nie chce wyświetlić posta,walczymy![]()
mi też nie działa Nowe posty się nie uaktualniają![]()
u mnie chyba działa raczej
u mnie cos do kitu wszystko...
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
u mnie tez. wyglada ze odpowiedz sie nie wysyla, a potem jest, nie widac nowych tematow, ciagle mam database error...
edit: i mimo database error wyslana odpowiedz sie wkleja... za to nie moge edytowac (jak widac edit to jednak moge, po kilku probach, ciagle probuje)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
nie działa.
Dostaję powiadomienie na maila o nowym wpisie w wątku, wchodzę w ten wątek a tam nic... i tak już kilka razya chciałam się dowiedzieć co tam u mmadzik- chyba do niej zadzwonię
A właśnie- ile u Was postów ma ten wątek? Ja widzę 240-ostatni wpis z wczoraj isia77 o 13.25
edit- jestem genialna! jak kliknęłam 'odpowiedz na temat' to można przeczytać tam ostatnie posty![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Problem z pokazywaniem nowych postow powinien juz byc rozwiazany.