Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: Do kiedy kieszonka

Mieszany widok

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Dokładnie - ile dasz radę i do kiedy mały nie będzie protestował, moja młodsza córką nie chciała już kieszonki ok 5 miesiąca, nad czym ubolewam do tej pory, bo uwielbiam to wiązanie.
    Ostatnio uczyłam rodziców 2-miesięcznego chłopca, gabaryt podobny do Twojego synka i też wybrali kieszonkę.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olmis Zobacz posta
    Dokładnie - ile dasz radę i do kiedy mały nie będzie protestował, moja młodsza córką nie chciała już kieszonki ok 5 miesiąca, nad czym ubolewam do tej pory, bo uwielbiam to wiązanie.
    Ostatnio uczyłam rodziców 2-miesięcznego chłopca, gabaryt podobny do Twojego synka i też wybrali kieszonkę.
    A próbowałaś ostatnio zamotać młodszą w kieszonkę? Mój też kiedyś przestał tolerować, a teraz mu chyba wszystko jedno .

Domyślnie

to jak to zrobić żeby był niżej???

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Zapominajka, kogo pytasz? Jeśli Twoje pytanie dotyczy mojego posta, to ja nie mam problemu z wysokością małego w kieszonce. Jest teraz w sam raz, a wielki z niego 10-miesięczniak (rozm. 80-86).

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Jako dowód fotka z moim wielkoludem:

Jak dla mnie nie jest za wysoko.

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

ja po przerwie na plecak i 2x zamotałam niedawno w kieszonkę, Kasia sama siada więc wyjęłam rączki i ani mi nie było wygodnie ani jej chyba też nie. Może to kwestia "śliskiej" świerzo wypranej chusty, ale szybko kieszonka mi osiadła, nastęonym razem kieszonkę będę wiązać po domu, nie na spacer.
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Uprawnienia umieszczania postów