Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Jastrzebia Góra - 15-28 sierpnia

Chustofanka Awatar gyokuro
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie Jastrzebia Góra - 15-28 sierpnia

Zbiorczo, bo było tego trochę. Dwie Natki - Amazonia i Sunset, obie gdzieś w mieście. Dwie kółkowe, jedna chyba beż, jedna taka kawa z mlekiem, na plaży, w okolicach zejścia nr 20. Elastyk, którego koloru nie pamiętam i nawet nie pamiętam gdzie. I niestety mnóstwo niezliczone różnego rodzaju wisiadeł. I jedno ergo, ale z daleka, więc nic o nim nie powiem.
    Ja byłam z MT, tym z mojego avatara Albo mąż z nim był. I córa na plecach.
    Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)

Domyślnie

Ja też byłam w tym czasie w Jastrzębiej, szkoda, że się nie spotkałyśmy. Byłam albo w nati avocado albo w biało-żłótym mt (ja lub mąż).
    Zuzia (11.2007) Antoni (06.2010)

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

o!!! my też w tym czasie byliśmy
    Miałam Trigreena i Girasola Snow Rainbow
    Aha, a mąż najczęściej nosił w Beco (brązowym z panelem w kwiaty), ja czasami też - może nas widziałaś??

Mi raz mignęła mama w jednokolorowej czerwonej chuście w barze "U Rybaka".
    Jeszcze raz wieczorem na placu zabaw jakaś mama wyraźnie uśmiechnęła się na widok nosidła, pomyślałam nawet, że to jakaś forumka.... a potem zobaczyłam jak zakłada wisiadło i wkłada dziecko przodem do świata... Była bardzo sympatyczna, ale jakoś nie umiałam podejść i się "wymądrzać".
    Ostatnio edytowane przez aniam123 ; 02-09-2011 o 01:53

Chustofanka Awatar gyokuro
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Myśmy po mieście jednak głównie z wózkiem śmigali - seledynowo/szmaragdową Inglesiną parasolką. Pierwszy tydzień byłam sama z dzieciakami, plus często zabieraliśmy do miasta i na plażę (tam zawsze z MT) jeszcze kolegę syna, więc kobitka z dziewczynką w wózku/mietku i dwoma ośmiolatkami to ja
    Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)

Uprawnienia umieszczania postów