Wklej wklej, zaczynam właśnie myśleć o drugiej chuście i chciałabym kółkową. A że lato się zbliża...
Wklej wklej, zaczynam właśnie myśleć o drugiej chuście i chciałabym kółkową. A że lato się zbliża...
Po elastyku i kółkowej czas na nową chustę. Jedna grzeje, druga średnio wygodna jak na kręgosłup z dyskopatią...
Jak na razie najbardziej przypadły mi do gustu motyle nati. Tylko tak się zastanawiam, czy na pewno spełni moje oczekiwania:
- nie za gorąco latem
- dość nośna, bo "maleństwo" już ma 9 kilosów, a rośnie jak na drożdżach, chciałabym, żeby na trochę starczyło
- nie za sztywna - trochę alergiczki jesteśmy...
- no i to moja pierwsza tkana.
Dziękuję z góry![]()
OK przebrnęłam przez 15 stron(na więcej nie miałam siły) i teraz proszę o odpowiedź jak krowie na rowie, czyli krótko konkretnie i na temat: dla 11 kilowej pannicy na lato co najbardziej polecacie?
-jakiś jedwab
-indio z lnem
-no-cotton bambus z lnem
Całkiem już zgłupiałam, więc będę wdzięczna za rady
![]()
Dziewczyny, taki jedwab to po prostu cudo. Naturalne to, wytrzymałe i śmiem twierdzić, że pięknie chłodzi latem, w upały.
Wy tutaj o upałach, a ja polar dla dwojga z szafy kilka dni temu wyjęłam![]()
ZapraszamChusty MADAME GOOGOO można zobaczyć na profilu facebooka: http://www.facebook.com/pages/Madame...45687608816099 Zostało mi już zaledwie kilka sztuk pasiastych. Pozdrowienia
![]()
MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH
Doradca Noszenia ClauWi®
Śliczna ta chusta, lekka i w ogóle, ale ja mam synka 2 miesiące. Będzie można takie maleństwo wcisnąć w taka chustę? Dziecię na zdjęciu wygląda na będące w podobnym wieku. zastanawiam się też, co bedzię lepsze: kupić krótsza chustę i zrobić kangurka (na bawełnie nam nie idzie, albo ja nie umiem porządnie dociągnąć), czy zaryzykować z kółkową???
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
Tak, tylko ja potrzebuję chustę bo jakoś tak lepiej w tym dziecko widzę
Ktoś doradzi??
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
HejW kółkowej możesz z powodzeniem nosić maleństwo w pozycji brzuszek do brzuszka, tak jak na powyższej fotce
MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH
Doradca Noszenia ClauWi®