z tych w których nosiłam dłużej - zdecydowanie Zara. Bambus fajny, ale bardziej się trzeba do wiązania przyłożyć![]()
z tych w których nosiłam dłużej - zdecydowanie Zara. Bambus fajny, ale bardziej się trzeba do wiązania przyłożyć![]()
Myślę , że ile mam chustowych tyle opinii. Ja nie podpowiem ale podczepię się pod watek , bo dojrzałam do kupna drugiej chusty , tylko nie wiem jakiej, wybór za duży![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
no to na razie pawie i zara na prowadzeniumoże coś jeszcze?
Każdy powie co innego: mi zara w ogóle nie podeszła... Do tej pory byłam wielką fanką pawiszonów ale niestety moje pawie maą 64 cm szerokości i mam trochę problemów z plecaczkami- za mało chusty zostaje pod pupkąa niestety to teraz moja jedyna chusta na stanie
![]()
Zara, ale błędy wybacza tylko trochę![]()
wystarczy trochę, w pośpiechu albo w związku z marudzeniem zdarza mi się "trochę" za kiepsko dociągnąć, a potem ramię boliZamieszczone przez lemonka
zapatrzyłam się w zarę candy i nie mogę wzroku oderwać...
i już w związku z tym napisałam do odpowiedniej osobyZamieszczone przez djdag
![]()
Zara to dobry wybór![]()
Sama się skusiłam na następną i już się doczekać nie mogę![]()
A wracając do tematu, to Indio - szczególnie jakaś limitowana bawełna - super na lato! Ja w moim Sky do tej pory Julka noszę.
pawie i jedwab![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
przy jedwabiu nie ma przebacz.Zamieszczone przez irlaaa
niczego nie wybacza w niedokładnościach wiązaczych.
moim faworytami są chusty z wełną.
te, które mam, są miękkie, miłe i pięknie układają się.
sporo wybaczają przy niedokładnym wiązaniu na szybko.
a na lato?
zamierzam latem nosić w wełnie częściej niż w jedwabiu.
a jak będzie gorąco, nie zamierzam w ogóle nosić.
indio bawełniane limitowaneKtóra chusta jest nośna, dobra na lato i wybaczająca błędy?
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
ja uważam, że jedwab świetnie się układa, łatwo go dociągnąć i jest dla mnie na pierwszym miejscu wraz z nino antracyt które dziś pokochałam![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Ja mam limitowane indio - ziegelrot, jest przecudne, ale przedwczoraj wyszłam z młodą na długo, chyba 4 godziny razem, wiadomo przerwy były, Marta waży ponad 8 kilo i powiem tak, chusta poszła w kąt na 2 dni i dzisiaj też się nie czuję na siłach na chustowanie. Może to błąd, że tylko z przodu noszę i mam gęsią skórkę na myśl o plecaczku???Zamieszczone przez joawoj
Indio bawelniane limitowane sa bardzo cienkie, dla wiekszego dziecka i na dluzsze noszenie sie nie nadaja...Zamieszczone przez kam.xt
Zamieszczone przez pasja
A ja się nie zgadzam. Z jedwabiu mi wychodzą najładniejsze wiązania i nie musze się tak przykładac jak przy innych chustach.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Chyba zależy jakie limitowane. Moje nie jest bardzo cienkie.Zamieszczone przez Nymphadora
Ja mam pistacje...
W ubiegłym roku w lipcowo-sierpniowe upały nosiłam w wełnianym indio i było świetnie pod względem przewiewności, i w tym roku zamierzam podobnie.
Mając dziecko z przodu tak czy inaczej nie wytrzymuję w chuście temperatury powyżej 27-28 st. Na plecach pewnie będzie ciut lepiej.