i już w związku z tym napisałam do odpowiedniej osobyZamieszczone przez djdag
![]()
i już w związku z tym napisałam do odpowiedniej osobyZamieszczone przez djdag
![]()
Zara to dobry wybór![]()
Sama się skusiłam na następną i już się doczekać nie mogę![]()
A wracając do tematu, to Indio - szczególnie jakaś limitowana bawełna - super na lato! Ja w moim Sky do tej pory Julka noszę.
pawie i jedwab![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
przy jedwabiu nie ma przebacz.Zamieszczone przez irlaaa
niczego nie wybacza w niedokładnościach wiązaczych.
moim faworytami są chusty z wełną.
te, które mam, są miękkie, miłe i pięknie układają się.
sporo wybaczają przy niedokładnym wiązaniu na szybko.
a na lato?
zamierzam latem nosić w wełnie częściej niż w jedwabiu.
a jak będzie gorąco, nie zamierzam w ogóle nosić.
indio bawełniane limitowaneKtóra chusta jest nośna, dobra na lato i wybaczająca błędy?
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
ja uważam, że jedwab świetnie się układa, łatwo go dociągnąć i jest dla mnie na pierwszym miejscu wraz z nino antracyt które dziś pokochałam![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Ja mam limitowane indio - ziegelrot, jest przecudne, ale przedwczoraj wyszłam z młodą na długo, chyba 4 godziny razem, wiadomo przerwy były, Marta waży ponad 8 kilo i powiem tak, chusta poszła w kąt na 2 dni i dzisiaj też się nie czuję na siłach na chustowanie. Może to błąd, że tylko z przodu noszę i mam gęsią skórkę na myśl o plecaczku???Zamieszczone przez joawoj
Indio bawelniane limitowane sa bardzo cienkie, dla wiekszego dziecka i na dluzsze noszenie sie nie nadaja...Zamieszczone przez kam.xt
Zamieszczone przez pasja
A ja się nie zgadzam. Z jedwabiu mi wychodzą najładniejsze wiązania i nie musze się tak przykładac jak przy innych chustach.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Chyba zależy jakie limitowane. Moje nie jest bardzo cienkie.Zamieszczone przez Nymphadora
Ja mam pistacje...
W ubiegłym roku w lipcowo-sierpniowe upały nosiłam w wełnianym indio i było świetnie pod względem przewiewności, i w tym roku zamierzam podobnie.
Mając dziecko z przodu tak czy inaczej nie wytrzymuję w chuście temperatury powyżej 27-28 st. Na plecach pewnie będzie ciut lepiej.
a dla mnie jedwab był najbardziej problematyczną chustąZamieszczone przez petisu
może dlatego, że nie umiałam go zawiązać.
aare wiążę natychmiast, kaszmir bez problemu, nino jedną ręką.
a indio silk?
matko, tysiące poprawek, dociągań, u-chwytów.
teraz na przykład testuję nino z jedwabiem.
i wyznam bluźnierczo, że wszelkie indio silk przy nino silk to dużo, dużo, dużo gorsze i brzydsze siostry.
zresztą indio są nudne![]()
A ja noszę nieco ponad 10 kg dziecko z przodu najczęściej i jest spoko. Jeszcze jakies 2 kg dodatkowo dam rade jak młody podrośnie. Jesli oczywicie będzie chcial być w chuścieZamieszczone przez djdag
![]()
właśnie też przymierzam się do kupna chusty na lato. Mój Maluch waży już 8 kg a do lata jeszcze trochę zostało...czy Girasol będzie ok? nic o nim nie piszecie a mnie jakoś wpadł w oko, no i czytam, że są dwustronne i jednostronne, czyli rozumiem cieńsze na upały. co myślicie?
bambuska nie mialam ,ale konopki cienkie i raczej przewiewne , swietnie nosza.
na lato super IMO.![]()
net mi znów zabrali...
czekam na zare z jedwabiem...................