a ja Hoppa ultracienkiego.
ZDECYDOWANIE
dla malutkiego dzieciaczka pwoinna być super.
i o ile twój maluch nie przybierze 6 kilo w 3 miesiące - to do jesieni wystarczy![]()
a ja Hoppa ultracienkiego.
ZDECYDOWANIE
dla malutkiego dzieciaczka pwoinna być super.
i o ile twój maluch nie przybierze 6 kilo w 3 miesiące - to do jesieni wystarczy![]()
Według mnie najlepsza na lato Vatanai koira, teesa, są świetne i piękne.
Z indio to chyba najfajniejszy byłby jedwab.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
a rosalie?
miałyście w rękach?
jak z nią?
JAko posiadaczka elips - potwierdzam. Kupiłam je specjalnie na lato po tym, jak ze 100 razy przeczytałam, że żakardy nadają się na lato. Warto zakonotować, że nie wszystkieZamieszczone przez aninka
![]()
Na szczęście lata w zeszłym roku praktycznie nie było. Za to w tym jedwab już czeka na upały![]()
babylonia jest swietna, goscila u mnie w lecie, chusta na piatke
super sie dociaga, do plecaczkow idealna
ciekawe czy w kaszmirze mozna nosic w lecie![]()
![]()
![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Didkowe elipsy różnią się grubością - w zależności czy to wersja limitowana czy standard (zresztą dotyczy to wszystkich żakardów i Indio limitowanych) - limitowane serie robione są z cieńszej bawełny - Indio limitowane mają luźniejszy splot i bardziej nadają się na lato niż Indio z oferty stałej. Elipsy czerwone i czarne są dość gęsto tkane przez co są grubsze niż na przykład różowo-pistacjowe, czy zielone.
Kaszmir powinien nadać się na lato... ale przyznam, że sama bym chętnie sprawdziła to na żywo.
A Babylonie nadają się na lato, pod warunkiem, że ktoś nie wybierze się w upał w Passion Fruit czy Blueberry Blue - bo te na bank przyciągną więcej słoneczkaZa to Lychee to wymarzony kolor na słońce.
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
jedwab![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Naszego malutkiego stosiku to chyba jedwab będzie musiał posłużyć na lato...rok temu nosiłam w vatanai
Dzieki dziewczyny za rady, cos sobie przemysle z tego co napisalyscie![]()
Czytalam w wielu watkach ze vatanai dobra na lato, ale mi sie wzory nie podobaja, lubie kolorowe paseczki, gladkie tez moga byc, ale na lato wolalabym cos spokojniejszego.
jaki?Zamieszczone przez hanti
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
Ja nosiłam w zwykłej Nati a w tym roku będę miała 3 różne Nati![]()
przed nami nasze pierwsze lato
Stawiam na bambuska![]()
Asinus asino pulcherrimus
my w zeszłym roku nosilismy wielorybki vatanai. na lato idealna![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
A jak się w vatanai cięższe dzieci nosi? A może bambus lub żakard Nati lepszy dla starszaków?
Ania-mama Magdy (10.05.2008)
Mój Michał latem już wazył ponad 11 kg. i okazało się, że vatanai spokojnie daje radę. owszem, trzeba uwaznie wiązac i dobrze rozłozyć chustę, ale spokojnie ze 2 godznki moglam nosić.
tyle ze mówie o zakardzie, o pasiakach nic nie wiem..
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Ja w lecie też nosiłam swojego klocuszka w wielorybkach, były idealneTeraz kupiłam Tibet, niby dla maluszka, ale oczywiście nosimy się z Remkiem na razie
pasiak w porównaniu do wielorybków ma dużo lepszą nośność, na temat przewiewności teraz się nie wypowiem, bo na kurtkę to średnio się da stwierdzić
![]()
indio oczywiscieZamieszczone przez rangiroa
![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
kobra, jakbyś w moich myślach czytała![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
dla klocka -limitowany len.
dla lzejszego dziecka - indio bawelniane limitowane, babylonia lychee
ew. vatanai( jest najciensza z tych wszystkich, ale mi 9 kg dziecko nosilo sie juz tragicznie)
A leos natur na lato bedzie dobre? Udalo mi sie go zobaczyc na zywo i jest piekny, indio zreszta tez, dlatego rozmyslam jeszcze.
W koncu lato u nas krotkie, a czasami kiepskie, dlatego chcialabym cos na dluzej.
Vatanai nie podoba mi sie, a z BB to ciemne kolory sa sliczne, takze chyb a na lato odpadaja. Zostaje leos badz indio. (pisalyscie ze silk) czy bawelna, konpie, len tez dobre?
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011