ale czy amsterdam nie przecieknie jak dziecko leży? podobno nacisk ciałka może to spowodować
ale czy amsterdam nie przecieknie jak dziecko leży? podobno nacisk ciałka może to spowodować
Uzywam od początku praktycznie wyłącznie wełny (awaryjnie otulacz pulowy, jak mi cos nie wyschlo - zdarzylo się ze 2 razy)
Nic mi nie przecieka, zdarzaja sie jedynie zabrudzenia od kupki kiedy do otulacza wkladam tetre zlozona w prostokąt.
Mogę polecić IV welniany rozmiar newborn i S - kroj taki jak amsterdam, najlepszy jest jednak moim zdaniem loveybums - mamy rozmiar S i teraz juz M do formowanek ale Adas duzy jest (ubranka na mniej wiecej 68 ciasne sie robią). Welna w tym ostatnim jest cieniutka, naciaga się, mnie pasuje do formowanek jak i do tetry. Mam tez muksuta, swietna welna, ale napy slabej jakosci, ma za to fajne falbanki przy udach i za to go lubię. Z gaci jedynie storcheny malutkie, disana jest za gruba i sciagacz w pasie za luzny.
Teraz juz uzywam tez AIo i kieszonek pulowych - super na szybkie przewijanie
Amsterdam nie zgryzie - IMO zaden otulacz nie gryzie- to jest taki jakby cieniutki filc nie dzianina
wszystkie uzywane storcheny maja rozciągniete nogaweczki i przez to wydaja sie mało zabezpieczone w tych rejonach. Czy tak jest w rzeczywistości?